LêLê - Street Kitchen

På Vesterbrogade 40 finder du LêLê - Street Kitchen. Hvis du er vild med det vietnamesiske køkken, så kan du ikke komme udenom LêLê - Street Kitchen i København. Her er der fremragende vietnamesisk mad, som du både kan spise i de flotte lokaler, men også som take away derhjemme på sofaen.


Først og fremmest er det vigtigt at understrege, at LêLê - Street Kitchen har flere forskellige lokaler i København, som du kan besøge. De andre restauranter er placeret på Fisketorvet, Østerbrogade 56, Lyngby Storcenter og Terminal 2 i Københavns lufthavn. Muligheder for at smage på maden fra den lækre vietnamesiske restaurant er altså mange.


Vælger du at besøge LêLê - Street Kitchen på Vesterbrogade 40, kan du være sikker på, at du bliver en del af Københavns pulserende byliv. Med sin beliggenhed ligger restauranten nemlig i hjertet af Vesterbro. Lokalerne er smukt indrettede, og der højt til loftet. Man kan roligt sige, at der i høj grad er blevet kælet for detaljen for den moderne indretning, hvilket skaber de perfekte rammer for en dejlig madoplevelse. Endvidere er det faktisk restauranten på Vesterbrogade, der er den ældste og største restaurant. 


Tager vi et kig på menukortet, som LêLê - Street Kitchen tilbyder sine glade gæster, så er der rig mulighed for at finde noget lækkert, der passer til enhver i selskabet. Der er et stort udvalg af større retter og mindre retter til fornuftige priser taget kvaliteten af maden i betragtning. Blandt disse retter finder du alt fra den famøse risnudelsalat i forskellige varianter, wontons og fishcakes til laksetatar og friske ruller. Her kan det være en god idé at købe lidt forskelligt, som du kan dele med dem, du er afsted med. Således kan I få smagt på lidt forskellige retter. LêLê - Street Kitchen byder også på et udvalg af allerede eksisterende menuer, som du kan vælge mellem, så du kan få smagt på lidt af det dele. I restauranten er der både muligheder for dig, der ønsker glutenfri mad, er vegetar eller kødspiser. Hvis du er lidt lækkersulten, kan du med stor fordel bestille en af de desserter, som LêLê - Street Kitchen har på menukortet. Er du til den klassiske chokolademousse eller citronfromage med limeskal? Så finder du det hos LêLê - Street Kitchen. 


Har du mest af alt lyst til at bestille take away, så du kan nyde maden i hjemlige omgivelserne? Så kan du også dette hos LêLê - Street Kitchen. Der er altså rig mulighed for at smage på det vietnamesiske køkken, uanset om du vil have hele restaurantoplevelsen med, eller om du bare trænger til en filmaften på sofaen!
Du kan finde inspiration til, hvad du kan bestille på restaurantens profil på Instagram, der er spækfyldt med flotte og farverige billeder af den lækre mad. 


Hvis du er vild med vietnamesisk mad, så skal du næsten besøge LêLê - Street Kitchen, når du er i Købehavn. Her er der noget for enhver smag, og så er priserne også fornuftige, særligt når vi tager den gode kvalitet i betragtning. Du finder LêLê - Street Kitchen forskellige steder i København, nemlig på Vesterbrogade 40, på Fisketorvet, Østerbrogade 56, Lyngby Storcenter og Terminal 2 i Københavns lufthavn.