Lúlú


I København er der mange barer, som du kan besøge med dine venner, hvis I ønsker at få en lækker cocktail, en god øl eller måske et glas vin. Et af disse steder er Lulu. Lulu i København er en nyåbnet kombination af en bar og en café beliggende på adressen Ravnsborggade 12e på hyggelige og stemningsfulde Nørrebro. 

Atmosfæren hos Lulu er yderst hjemlig og uhøjtideligt, hvilket betyder, at der er plads til alle her. Her føler du dig straks hjemme og tilpas, når du træder ind på baren. Baren er ligesom en univers du bliver inviteret ind i, som emmer af nostalgi og hjertevarme. Her sørger de for at være i konstant udvikling, hvor de med deres gæsters hjælp er med til at danne rammerne for de perfekte omgivelser samt skabe en fantastisk atmosfære, som helt sikkert er værd at opleve.

Hos Lulu kan du eksempelvis få en masse forskellige øl, hvis du skal ud med vennerne til en god fyraftensøl. Skal du ud med veninder til en perfekt cocktail i København, så er Lulu også stedet til dette. Menukortet byder nemlig på en masse lækre cocktails. Her finder du blandt andet nogle af de klassiske cocktails såsom espresso martini, daiquiri og ginger sour, men de har et stort udvalg af mere unikke cocktails også, som helt sikkert også er værd at tjekke ud. Er du typen, der foretrækker et glas vin, når du skal ud og hygge dig med vennerne på en god bar? Så er dette også muligt at få hos Lulu. De har nemlig et godt udvalg af både rødvin og hvidvin.

Hvis du ønsker at besøge en særlig perle i Københavns byliv, som serverer både en fantastisk service, gode drikkevarer og har en fantastisk beliggenhed og atmosfære, så er Lulu helt sikkert værd for dig og dine venner at tjekke ud. Hvad end I er til øl, cocktail eller vin, er I sikker på at finde noget på menukortet, som falder i jeres smag. Denne base i København er helt sikkert et sted, I har lyst til at besøge igen.
Adresse

Ravnsborggade 12e
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 31 90 52 93
Email: info@luluravnsborggade.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 16.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 16.00 - 02.00
Søndag: Lukket


 


Website

http://luluravnsborggade.dk/