Kundeservicemedarbejder Vejle - deltid

Arbejdsgiver: jem & fix A/S

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Syddanmark, Skandinavien, Sydjylland, Trekantområdet, Vejle, Vejle

Opslået: 09/10/2019

Ansøgningsfrist: 09/11/2019


Kundeservicemedarbejder Vejle - deltid

jem & fix A/SKundeservicemedarbejder Vejle - deltid

jem & fix A/S, Vejle

Har du overskud i stemmen, og kan du håndtere kundehenvendelser på positiv og troværdighed vis? Så er den ledige stol i jem & fix’ kundeservice måske lige noget for dig.

Vi tilbyder en deltidsstilling fortrinsvis med weekendarbejde (hver 3. weekend) i et velfungerende kundeserviceteam og en succesrig dansk byggemarkedskæde.

Som medarbejder i kundeservice skal du kunne lide kundekontakten, være udadvendt og svare på kundernes spørgsmål og løse deres forskellige udfordringer på struktureret og professionel vis.

Hvis du har arbejdet i en butik og har kendskab til butiksdrift eller websalg, vil det være en ekstra fordel, ligesom det at kunne arbejde selvstændigt er en force, da man kan komme til at arbejde alene i perioder. Du skal desuden være myndig, samarbejdsvillig og ansvarsfuld i din tilgang til de opgaver og kundehenvendelser, der naturligt opstår i kundeservice.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk