Kulturmaskinens Café

Kulturmaskinens Café


Kulturmaskinens Café ligger i hjertet af Odense og har en rigtig god beliggenhed tæt på gågaden. Kulturmaskinen tilhører Odense Kommune, og der bliver derfor afholdt mange kulturelle arrangementer for byens borgere året rundt. Publikummet er typisk de unge, men der er noget for enhver smag.
I caféen er der nogle hyggelige rammer til dig, som gerne vil have et pusterum fra dagligdagens gøremål. Lokalerne er renoveret, og de har beholdt respekten for bygningens historie. Der vil være et flot lysindfald samt et blik over farvegården, som er en nydelig udsigt.
Der er plads til alle, hvad enten du er gæst og vil nyde en god kop kaffe eller til jer, der ønsker at holde større arrangementer eller events. Caféen kan også bruges som et mødelokale for erhvervslivet.
I Kulturmaskinens Café har du som noget ekstraordinært muligheden for at komme og bytte dine bøger, fordi de har et byttebibliotek. Du kan selvfølgelig også give dig i kast med at læse aviser eller blade, imens du nyder en god kop kaffe og kage.
Omgivelserne er rolige, og du kan derfor også sidde her sammen med dine studiekammerater og lave opgaver osv.

Kulturmaskinens Café har et bredt udvalg af kvalitetsretter, som alle er lavet fra bunden af, og du vil derfor altid få serveret frisk mad. Hver mandag til torsdag serverer de en grøn salatbar, der består af årstidens grøntsager samt en frokostret fra 11.30 til 14.00, som er god og nærende. Derudover byder de bl.a. også på smørrebrød, sandwich, frugt og kage. De har også en lang række drikkevarer, hvis du ønsker at slukke tørsten, hvor de serverer kaffe, te, kakao, øl, sodavand, vand, vin og smoothie.

Er du nybagt mor eller far kan du for 65,- nyde deres babybrunch fra 9.30-11.00, hvor rammerne for nybagte forældre er rigtig gode.

Priserne i caféen er meget konkurrencedygtige, og de ligger i gennemsnittet på 50 kr., hvilket gør kulturmaskinen til et meget prisvenligt sted for sine kunder.

På Kulturmaskinens Café kan du være sikker på, at du vil være omgivet af en hyggelig stemning samt mad og drikke, der er af høj kvalitet til venlige priser.
Adresse

Farvergården 7
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 51 28 28


Åbningstider

Mandag - Torsdag:   11:00 - 19.00
Hver anden Søndag: 11.00 - 16.00


Website

Kulturmaskinens Café's websiteKulturmaskinens Café
Kulturmaskinens Café