Kongelundskroen

Har du lyst til at spise hos en kro, som blot findes få kilometer fra hjertet af København, som du finder i naturskønne omgivelser? Så er Kongelundskroen helt sikkert et sted for dig! Kongelundskroen i København er beliggende i den sydlige ende af Amager ved skoven Kongelunden på adressen Kalvebodvej 270.


 


Hos Kongelundskroen finder du en kro og restaurant som har en høj standard for deres mad. Her har de derudover stolte madtraditioner, hvor de vægter kvalitet og friskhed højt, så deres gæster altid kan få en oplevelse lidt ud over det sædvanlige. Her bruger de sæsons råvarer, så maden er af den højeste kvalitet med yderst god smag.


 


Deres gæster rejser gerne langvejs fra for at besøge Kongelundskroen, som er særdeles elsket af deres kunder. Det er beliggende tæt på hjertet af København, og er derfor ikke svær at finde hen til kroen, hvis man befinder sig i byen. Her finder du en hyggelig kro med god mad beliggende i hyggelige og idylliske omgivelser, hvilket helt sikkert er noget der er værd at opleve.


 


Ønsker du at besøge kroen? Så kan du med fordel vælge at bestille bord, da der hurtigt kan blive fyldt i denne mindre kro. Der er ofte selskaber i huset, så reserver gerne plads, da restauranten kan risikere at blive fyldt hurtigt. Mandag, tirsdag og onsdag holder restauranten lukket, men resten af ugens dage har du mulighed for at besøge dem og smage deres lækre mad og opleve den hyggelige stemning, som der er i kroen.


 


Tag dine studiekammerater med under armen til en lidt anderledes spiseoplevelse, end I måske er vant til på en hyggelig kro tæt på centrum af byen.