Kollegieboligselskabet

Kollegieboligselskabet administrerer en hel del kollegier i Odense. Du kan læse mere om de forskellige kollegier i Odense på Kollegieboligselskabets egen hjemmeside, men registreringen foregår dog gennem www.studiebolig-odense.dk


Følgende kollegier kan du søge gennem Kollegieboligselskabet: Rasmus Rask Kollegiet, Teknisk Kollegium, J.B. Winsløwkollegiet, Bredstedgade Kollegiet, Carl Nielsen Kollegiet, Pjentedams Kollegiet, Åløkke Kollegiet, Hans Tausens Kollegiet, Linde Kollegiet, Slotsgade Kollegiet, Blangstedgård Kollegiet, Tornbjerg Kollegiet, Bikuben Kollegiet, Sankt Jørgensgade Kollegiet, samt Harrekæret Kollegiet.


Kollegieboligselskabet har selv til huse i Cortex Park 18 A, 5230 Odense M Tlf: 66 13 40 08 Fax: 65 90 61 77 email: kbs@kollegieboligselskabet.dk
Kollegienet i Odense har mere end 40 kollegier fordelt i hele byen.


Nedenfor er beskrevet en del af dem. Du kan finde flere informationer på Kollegienets hjemmeside her.


Alle kollegierne har 100 Mbit internetforbindelse.


Andelskollegiet Glanshatten
Andelskollegiet Glanshatten består af 24 lejligheder med hver 4 beboere. Hver enkel af de 24 lejligheder er et andelsselskab for sig selv. Lejlighederne er 13 m2 i størrelsen og har tilknyttet et bad som deles med 1 anden beboer og et køkken, der deles med 4 beboere. Lejlighederne har både telefonstik og Internetstik. Alle værelserne har fuld pakke fra TDC (inkluderet i huslejen) og Internetforbindelsen går via en 100Mbit kollegienet.
Se på kort


Christmas Møllers Kollegiet
Christmas Møllers Kollegiet er lokaliseret i Odense S og ligger meget tæt på både Syddansk Universitetet og det nye UCL. Der er i alt 48 lejligheder på Christmas Møllers Kollegiet. Lejlighederne er på 12 m2 og er møbleret ved indflytning. Der er møbleret med et skrivebord, arbejdslampe, loftslampe, reol, seng/sofa, sofastol og et sofabord. Du kan se 34 kanaler på via kabel TV og der er adgang til en 100Mbit Internetforbindelse.
Se på kort


H.C. Ørsted Kollegiet
H.C. Ørsted Kollegiet er et rigtigt stort kollegie med i alt 480 lejligheder, samt 40 lejligheder til 2 personer. H.C. Ørsted Kollegiet er lokaliseret i gåafstand til teknikum og cirka 5 min. på cykel fra universitetet.
H.C. Ørsted Kollegiet tilbyder dig som beboere billigt Internet, kabel TV (35 kanaler), gratis intern telefoni, en aflåst parkeringsplads, motionsrum, solarium, et terminal rum med computere og printere, samt en masse sociale aktiviteter som beachvolley, fodbold, basket, fester og lign.
Se på kort


Kaj Munk Kollegiet
Kaj Munk Kollegiet har karakter af et selvejende kollegium lokaliseret i Odense S. Der er cirka 5 km til universitetet og 7 km til teknikum fra Kaj Munk Kollegiet. Kaj Munk Kollegiet har i alt 42 lejligheder som er fordelt på 1- og 2 værelseslejligheder. 1-værelses lejligheder er på 12 m2 og du deler køkken og bad med 1 anden beboer. Du kan ikke søge boligstøtte til 1-værelses lejlighederne. 2-værelses lejlighederne er på 46 m2 med eget køkken og bad. Det er muligt at søge boligstøtte til 2-værelses lejlighederne.
Se på kort


Carl Nielsen Kollegiet
Carl Nielsen Kollegiet er lokaliseret i Odense S med cirka 10 min til universitet og 15 min til teknikum på cykel. Carl Nielsen Kollegiet har 24 1-værelses lejligheder og 12 2-værelses lejligheder, der alle har eget køkken og bad. Lejlighederne er i størrelsen 23,5 m2 til 47 m2. Med til lejlighederne hører der en Internetforbindelse, TV stik og fællesantenne. Du vasker dit tøj på kollegiets fællesvaskeri. Carl Nielsen Kollegiet har sit eget fælleshus, hvor du kan se TV, lave maad i et stort køkken, spille bordtennis og dartspil, samt deltage i fælles sociale aktiviteter.
Se på kort


Blangstedgårdkollegiet
Blangstedgårdkollegiet er nyere ungdomsboliger i et rækkehuslignende design. Der er i alt 35 lejligheder som er delt op i 20 1-værelses-, 5 1½-værelses- og 10 2-værelseslejligheder. Lejlighederne er i størrelsen 23,5 m2 til 47 m2. Der er tilknyttet en fælles grillplads og en volleybane til Blangstedgårdkollegiet. Lejlighederne har eget køkken og bad. Der er mulighed for Internet opkobling og en fællesantenne sikrer dig TV med TDC Kabel TV fuldpakke. Der er cirka 10 min på cykel til universitetet og teknikum fra Blangstedgårdkollegiet.


Ønsker du at bo på Blangstedgårdkollegiet skal du kontakte Kollegieboligselskabet som administrerer lejlighederne.
Se på kort


Hans Tausenkollegiet
Hans Tausenkollegiet er lokaliseret i Odense bymidte og giver dig gode muligheder for at følge med i bylivet, når du ikke studerer på universitetet eller lignenden. Hans Tausenkollegiet har på nuværende tidspunkt 38 beboere. Du kan vælge mellem 1-værelses, 1½-værelses-, 2-værelses- og 3-værelses lejligheder. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken og bad. Der er desuden Internetforbindelse og fællesantenne. Hans Tausenkollegiet har et fællesrum, hvor du kan deltage i sociale aktiviteter med de andre beboere, samt se TV, spille billiard og lave mad i et stort køkken. Hans Tausenkollegiet er særligt velegnet til børnefamilier, da der er en legestue og en børnevenlig, lukket, have. Ønsker du at søge en lejlighed på Hans Tausenkollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Åløkkekollegiet
Åløkkekollegiet er placeret nogenlunde centralt i Odense by med cirka 3 min på cykel til bymidten.
Åløkkekollegiet har pt. 46 beboere som er fordelt på 1-værelses og 2-værelses lejligheder med eget køkken og bad. Lejlighederne har adgang til Internettet pg deler en fællesantenne, så du kan sagtens sætte dit TV til. Lejlighederne varierer i størrelsen 26,7 m2 til 55,4 m2 og der er tilknyttet et fællesvaskeri, samt et stort fælleshus. I fælleshuset har du mulighed for at se TV, spille billiard og dart, samt at afholde fester eller sociale aktiviteter med de andre beboere.


Ønsker du at ansøge om en lejlighed på Åløkkekollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Lindekollegiet
Lindekollegiet er lokaliseret i Odense C med kort tid til bymidten og banegården, hvis du har brug for at tage bussen til din uddannelsesinstitution. Der er plads til i alt 50 beboere på Lindekollegiet, og størrelsen på lejlighederne er 1-værelses, 1½-værelses og 2-værelses lejligheder med eget køkken og bad. De store 1½-værelses og 2-værelses lejlighederne kan dog kun søges af par eller børnefamilier. Der er adgang til Internettet og hver lejlighed har adgang til kollegiets fællesantenne til kabel TV. Huslejen for lejlighederne er: 1-værelses lejligheder er fra 19,8 m2 til 32,4 m2. 1½-værelses lejligheder er fra 29,4 m2 til 35,4 m2. 2-værelses lejligheder er fra 33,9 m2 til 44,9 m2.
Ønsker du at søge en lejlighed på Lindekollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Pjentedamskollegiet
Pjentedamskollegiet er oprindelig en ejendom fra 1888, der er blevet totaltrenoveret og bygget om til ungdomsboliger. Der er i alt 30 lejligheder i ejendommen, hvor 28 er 1-værelses lejligheder og 2 er 3-værelseslejligheder. Størrelsen på lejlighederne varierer fra 22 m2 til 39 m2. Alle lejlighederne har eget køkken og bad. Der er adgang til Internettet og du kan se kabel TV via kollegiets fællesantenne. Dit tøj kan du få vasket i kollegiets fællesvaskeri. I kollegiets kælder har du mulighed for at opbevare frost varer i 2 store fælles frysere. Der er også et fælles opbevaringsrum i kælderen til borde, stole, flyttekasser og andet interiør. Ønsker du at søge en bolig på Pjentedamskollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Slotsgadekollegiet
Slotsgadekollegiet er lokaliseret meget centralt i Odense centrum rigtigt tæt på banegården og den spændende bymidte. Slotsgadekollegiet har i alt 28 lejligeheder, der alle sammen har eget køkken og bad. Der er adgang til Internettet og du kan se kabel TV via en fællesantenne. Størrelsen på lejligheder er fra 23,7 m2 til 49,3 m2. Der er individuel afregning af forbrug til hver lejlighed. Ønsker du at søge en lejlighed på Slotsgadekollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Tornbjergkollegiet
Tornbjergkollegiet er et lidt anderledes, men meget socialt kollegium som er lokaliseret tæt på universitetet. Tornbjergkollegiet er opbygget i et villalignende miljø og består af en samling af huse med hver 4 værelser. Hvert værelse er på 20 m2. som beboer deler du et hus med 3 andre studerende. Hvert hus har et fælles køkken og to badeværelser. Værelserne har hver især adgang til Internettet og en fællesantenne til kabel TV. Tornbjergkollegiet har også et fælleshus med køkken, toilet, bad, fjernsyn, bordfodbold, dartskiver og en fællesbar. Ønsker du at søge et værelse på Tornbjergkollegiet, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Bjørnevangen
Bjørnevangen er 48 ungdomsboliger beliggende tæt på universitet og teknikum. De 48 lejligheder er fordelt på 5 blokke, der alle sammen har eget køkken og badeværelse.


Lejlighederne på Bjørnevangen findes i forskellige størrelser:
28 2-værelses lejligheder på 44 m2
4 2-værelses lejligheder på 56 m2.
10 2-værelses lejligheder på 57 m2
6 2-værelses lejligheder på 65 m2 + en hems på 8 m2
Med til de fællesfaciliteter følger en vaskeri, volleybane og parkeringspladser. Der er Internet adgang og TV stik i hver lejlighed.


Bredstedkollegiet
Der er antennestik til TV og radio, samt Internetforbindelse til alle værelserne. Bredstedgadekollegiet har et fællesrum, hvor beboerne afholder sociale arrangementer som fredagsbar og fester. I fællesrummet er der TV, billiardbord og bordfodbold. I kælderen under Bredstedgadekollegiet er der vaskemaskiner, cykelkælder, værksted og sauna. På Bredstedgadekollegiet er der også en fælles computer, som du frit kan benytte, samt en tilhørende printer og scanner. Bredstedgadekollegiet er meget centralt placeret i Odense, med kun 5 min. til Banegården og bymidten. Bredstedgadekollegiet er et mindre boligkompleks med plads til 72 beboere fordelt på 24 lejlighederne med hver 3 værelser. Hvert værelse har fælles køkken og bad, og er 12 m2 i størrelsen - en lejlighed er på 57 m2.
Ansøg om bolig her


Klokkens Kvarter
Klokkens Kvarter er 33 ungdomsboliger som er lokaliseret rigtigt tæt på Odense Universitet. Det er muligt at se universitetet fra selve kollegiet. Værelserne på Klokkens Kvarter er fordelt på 18 værelser i størrelsen 25 m2, og 15 værelser i størrelsen 51 m2.
Klokkens Kvarter har antennestik til TV, radio og Internetforbindelse. Der er fællesvaskeri, og hver lejlighed har et lille køkken med 2 kogeplader og et køleskab, samt et badeværelse. Du skal søge Klokkens Kvarter gennem Fælles Opnotering


Bikuben Kollegiet i Odense
Bikuben Kollegiet i Odense er centralt lokaliseret i Odense centrum tæt på kulturinstitutionen Brandts Klædefabrik. Byggeriet er forholdsvist nyt og indviet i 2004. Ejendommen betår af 3 fire-etagers blokke, der omkranser Rosenbæk Torv. Der er i alt 88 lejligheder i ejendommen. De varierer i størrelsen 41 m2 til 64 m2. Alle lejligheder har eget bad, køkken og adgang til et mindre depotrum. Bikuben Kollegiet i Odense er et privat kollegium, hvor du skal være under uddannelse for at få lov til at bo der. Du kan søge boligsikring til alle lejligehederne. Ønsker du at søge en lejlighed på Bikuben Kollegiet i Odense, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort


Teknisk Kollegium
Teknisk Kollegium er et stort internationalt kollegium centralt lokaliseret i Odense i smukke grønne omgivelser tæt på Munk Mose og Odense Å. Teknisk Kollegium har 106 værelser fordelt på 1-værelses, 2-værelses og 3-værelses lejligheder som har fælles bad og køkken. Lejlighederne varierer i størrelsen 9 m2 til 61 m2. Der bor mange udenlanske studerende på Teknisk Kollegium, så atmosfæren er præget af at være et internationalt miljø. Lejlighederne har adgang til Internettet og en fællesantenne, der gør det muligt at se kabel TV. Ønsker du at søge en lejlighed på Teknisk Kollegium, så skal du kontakte Kollegieboligselskabet.
Se på kort