Køb dig fattig i billige bøger med et abonnement.

Køb dig fattig i billige bøger med et abonnement.

Er du en bogorm og æder dig gennem bog for bog? Er du online, men foretrækker en fysisk bog, du kan tage med dig på ferie eller i sommerhuset? Har du altid pakket kufferten fuld af bøger eller læser de samme gode romaner igen og igen fordi du ikke har råd til at købe nye bøger? Det kan koste dig rigtig mange penge, hvis du hele tiden skal have nye bøger for at stille din sult efter ny mental fitness.

Hos bogreolen.dk får du adgang til alle de bøger du kan tænke dig til for kun 79 kr. om måneden. Men hvorfor betale et abonnement for at købe bøger? Bogreolen.dk har en masse bøger, e-bøger og lydbøger, som du kan få til indkøbspris ved at tilmelde dig det månedlige abonnement. På den måde kan du købe et hav af billige bøger. Køb bøger på siden og få stillet din sult. Med over en million bøger fra Danmark og udlandet får du adgang til alt hvad hjertet begærer af læsning.

Som studerende læser du måske meget i forvejen, men der er stor forskel på at læse lektier og læse det du har lyst til at læse. At læse er så meget bedre end at se en film. Mange af de film der bliver vist, får alligevel ikke den fulde følelse og små finesser med, som du får ved at læse selv og bruge din fantasi til at forestille dig, hvordan universet ville se ud i bogen. Det er dog ikke kun skønlitteraturbøger du kan få på siden. Der er et stort udvalg i alle genrer som kogebøger, sport, politik, faglitteratur og tegneserier og meget mere.

Du har faktisk også mulighed for at købe dine studiebøger på siden. Siden er også en udspringer af ebogreolen.dk, som oprindeligt er lavet af to studerende på Syddansk Universitet.