Klipperiet

Søger du en frisør i Odense, hvor hygge, kreativitet og mode er i højsædet, samtidig med at priserne er gode? Netop dette finder du hos Klipperiet i Odense beliggende på adressen Dalumvej 1C. 


Ejeren og frisøren i salonen er Jane, som gør en dyd i at sørge for, at du får en lækker frisure. Samtidig med at du får ordnet dit hår bliver du rigtigt forkælet i salonen, og det er nemt at mærke at hyggen her er i højsædet. Derudover er moden vigtig, og hvis du ikke selv helt har styr på hvilken frisure, du gerne vil ende med, kan Jane rådgive dig. Hendes kreativitet og viden inde for moden er med til at sikre, at du får en frisure som du bliver tilfreds med og stolt kan vise frem.


Her i salonen er der plads til alle og der er højt til loftet. Det vil altså sige hvad end det er voksne, børn, pensionister eller studerende, der har brug for at få en ny frisure, så er de velkomne i salonen.


Priserne hos Klipperiet er gode, og her kan alle være med. Du kan eksempelvis få et dameklip med føn og vask for kun 392 kroner, og for blot 342 kroner uden vask. Er du mand og ønsker du et herreklip slipper du for blot 242 kroner for dette. Som studerende er det ekstra fordelagtigt at komme et smut forbi Klipperiet, idet Jane tilbyder 10% for studerende. Så husk dit studiekort når du besøger salonen, så du kan opnå en fordelagtig rabat.


I salonen kan du få flere forskellige behandlinger. Du kan blandt andet få et almindeligt klip, hvis dine spidser trænger til dette, en farvning, måske i form af helfarve eller striber, en permanent eller få ordnet dine vipper og bryn.


Besøg Jane hos Klipperiet i Dalum, hun glæder sig til at møde dig og vil tage glædeligt imod dig i salonen. Så hvis du ønsker en ny, moderne frisure i en hyggelig salon med gode priser samt studierabat, så finder du netop dette hos Klipperiet.