Klimadagsordenen indtager Sims 4

Klimadagsordenen indtager Sims 4

Som studerende er det sommetider nødvendigt med en tiltrængt pause. Denne pause kan bruges på mange forskellige måder. Har du for eksempel sidde dybt begravet i bøgerne, kan det være sjovt at slå hjernen fra med et spil Sims. Med den nye udvidelsespakke til Sims 4 har du alle muligheder for at folde dig ud med en grøn dagsorden. 

Ny Sims 4 udvidelsespakke har fokus på klima

Sandsynligvis kender du til Sims. Dette er spillet, hvor du har mulighed for at skabe dine egne virtuelle karakterer for derefter at styre dem gennem livet. Sims har været på markedet i utrolig mange år, men spillet bliver ved med at forny sig selv. Løbende kommer der nemlig udvidelsespakker med nye smarte funktioner. 

Den nyeste udvidelsespakke til går under navnet Sims 4 Grønt er Skønt. Dermed er der altså lagt op til at give den fuld skrald med en klimabevidste valg. Udvidelsespakken åbner blandt andet op for mulighed for at bygge vindmøller, arbejde frivilligt og bygge møbler af brugte materialer. 

Sims 4 kommer tæt på virkeligheden

Sommetider kan der være stor afstand mellem virkeligheden og et computerspil. Dette gælder for eksempel, hvis der er tale om et spil, hvor der indgår magi og overnaturlige væsner. Selvom der faktisk findes en udvidelsespakke, hvor du kan få lige netop dette, kan man ikke komme udenom, at Sims 4 ligger sig tæt op af virkeligheden. 

I dag er der nemlig utrolig mange mennesker, der er optagede af, hvad der skal ske med vores klima. De fleste mener, at der bør gøres noget, og dette har du alle mulighed for med Sims 4 Grønt er Skønt. De gode vaner, som du implementerer i din simmers liv, er der for eksempel intet til hinder for, at du begynder at inkorporere i dit eget liv. Således er det faktisk muligt at lære en hel del af den nye udvidelsespakke. 

Sims 4 kan spilles af folk i alle aldre

Sims er et computerspil, som egner sig til alle typer af mennesker. I spillet har du nemlig mulighed for at dykke ned i et væld af forskellige funktioner. Således kan du beskæftige dig med lige præcis det, der optager dig. Er du for eksempel interesseret i mode, kan du sagtens bruge flere timer på at finde det helt rigtige outfit til din simmer. 

Skal du derimod flytte, kan du også rekonstruere din nye bolig i Sims. På den måde kan det være lettere at vide, hvordan møblerne i din nye bolig kommer til at stå bedst muligt. Og vil du gerne se, hvordan det er at være mor, ja så kan du da bare sørge for at gøre din simmer gravid. 

Køb Sims online

Tiderne hvor du skulle bevæge dig ned i en fysisk butik for at købe Sims er forbi. I dag er det nemlig muligt at købe dine Sims-spil online. Således behøver du ikke engang at forlade hjemmet for at komme i gang med at spille. Det har altså aldrig været nemmere at få adgang til de mange timers sjov og underholdning, som Sims kan give dig.