Kickstart din karriere med vores Legal Trainee Programme

Arbejdsgiver: Kromann Reumert

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, København, København Ø, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 17/04/2021

Ansøgningsfrist: 17/05/2021


Kickstart din karriere med vores Legal Trainee Programme

Kromann Reumert
Kickstart din karriere med vores Legal Trainee Programme

Kromann Reumert, København

Vil du sætte studiets teori i spil i virkelige problemstillinger? Og drømmer du om at samarbejde med dygtige kollegaer, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen og understøtter din udvikling? Så er vores Legal Trainee Programme noget for dig!

Kromann Reumert Som Legal Trainee i Kromann Reumert bliver du en vigtig holdspiller i vores juridiske afdelinger, hvor dine erfarne kollegaer vil udfordre og udvikle dig i de mange juridiske discipliner og arbejdsområder, som du vil støde på undervejs i vores Legal Trainee Programme.

Her vil du også kunne drage nytte af den store læring, der venter på dig i den daglige videndeling og erfaringsudveksling. Læring, du hurtigt vil få sat i spil, og som vil udgøre nogle solide grundsten i din karriere. Med en start som Legal Trainee vil du gennem vores fleksibilitets- og balancepolitik kunne skabe dig en spændende og bæredygtig karriere.

Kromann ReumertSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk