Kickoff Sportspub

Kickoff Sportspub

Kickoff Sportspub er et hyggeligt sted med studentervenlige priser midt i hjertet af Odense. Her kan du følge med i alverdens slags sport. Det er specielt fodboldkampe, der står på programmet, men der er også sport som boksning, NFL, håndbold, ishockey osv. Så hvis du er sportsfan helt ind i hjertet eller bare er vild med den gode stemning, der er omkring et sportsevent, så skal du bestemt ligge vejen forbi Kickoff! Uanset hvilke former for sport, du kommer for at se. Kan du være sikker på, at du kan nyde iskolde øl, som selvfølgelig hører med til alle former for sport. Du kan blandt andet få en kande øl, der svarer til 1,7 l til 70,-, en Heineken til 22,- pr. flaske eller 35,- for Heineken på fad. Så uanset sport og uanset øl, er det helt sikker til at finde på byens bedste sportsbar.


Hvis du er studerende, er torsdag den dag du skal vælge som din faste dag til at besøge stedet. Torsdag er nemlig de studerendes dag på Kickoff Sportspub. Her kan du som studerende få ½ liter fadøl til kun 25,-. Når blot du kan fremvise dit studiekort, er du sikret billige øl hele aftenen. Er du mere til drinks, så kan du få en almindelig flaske spiritus for 500,-. I prisen er der inkluderet fire sodavand.


Men det er ikke kun om torsdagen det er værd at komme forbi. Om fredagen kan du få en fyraftensøl til bare 25,- pr. ½ liter, bare du kommer i mellem klokken 15.00 og 19.00 – og det er ikke kun de studerende, der skal have det godt dette tilbud gælder nemlig også selvom du ikke har studiekort! Som en ægte engelsk pub også ville have et bredt udvalg af øl, byder Kickoff også på en lang række forskellige former for øl, også en hel del udenlandske. Der er ikke mindre end 25 styks er der at vælge imellem. Så hvis du vild med sport og vild med øl, er der ingen tvivl om hvor du skal tage hen! Kickoff Sportspub er klar til at byde dig velkommen med åbne arme.