Kan du lide at hjælpe andre, være din egen chef - og samtidigt tjene penge på det?

Arbejdsgiver: Cleady ApS

Område: København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding

Opslået: 28/02/2017

Ansøgningsfrist: 31/05/2017


Kan du lide at hjælpe andre, være din egen chef - og samtidigt tjene penge på det?

Så har vi nok studiejobbet som er skabt til dig! Vi søger dig, som kan lide at gøre rent, samle møbler, hænge billeder op eller lave havearbejde.

Cleady er en platform der formidler kontakten mellem privat til privatrengøring. Det betyder at private mennesker der ønsker at få hjælp til rengøring, havearbejde, samling af møbler mm. kan bestille en anden privatperson til at komme og udføre opgaven.

Du kan arbejde alt fra et par timer om ugen, og op til hvad der svarer til fuldtid. Det er kun dig der sætter grænserne for hvor meget du ønsker at arbejde og hvilke opgaver du ønsker at tage. 

Der vil være mulighed for weekend og aftenarbejde.

Vi forventer bl.a. at du:

  • Elsker at hjælpe andre mennesker og stille dem tilfredse.
  • Er ansvarsbevidst, stabil, pligtopfyldende og grundig i dit arbejde.
  • Arbejder seriøst og selvstændigt
  • Er venlig, service-minded og smilende.

Har du andre relevante evner inden for f.eks. rengøring, handymansopgaver el. lign. vil det helt klart være en fordel - men ikke et krav.

Du kan bl.a. forvente af os:

  • Et godt arbejdsmiljø, hvor du kan være din egen chef.
  • Hurtig hjælp og vejledning pr. telefon eller mail. 
  • Konkurrencedygtig løn og bonus
  • Muligheden for selv at planlægge dit skema

Hvem er vi?

Cleady er en af de førende danske platforme til at skabe forbindelse mellem enkeltpersoner på udkig efter hjælp til hjemmet med top-kvalitet, præ-screenede og uafhængige servicefolk. Fra rengøring i hjemmet til handyman tjenester, så matcher Cleady tusindvis af kunder hver uge med dygtige leverandører i byer over hele Danmark. Med en simpel booking proces der ikke tager mere end 2 minutter, sikker betaling, og 100% tilfredshedsgaranti, er Cleady den nemmeste og mest bekvemme måde at bestille hjemmeservice på.

Vi sætter en stor ære i, at leve op til den højeste standard og går altid en ekstra mil for, at vores kunder er tilfredse. Ligeledes er det vigtigt for os, at vi har et godt arbejdsmiljø hvor alle føler sig værdsatte og motiverede, for at vi sammen kan levere det bedst mulige resultat.

Send os din motiverede ansøgning allerede i dag ved at klikke på nedenstående:Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk