Kaffe Lladro


Leder du efter en hyggelig café, så kan det være, at Kaffe Lladro i København er noget for dig. Kaffe Lladro finder du på Godthåbsvej 44. Her er der god stemning og lækker mad til fornuftige priser. Uanset om du er fra hovedstaden eller ej, vil du hurtigt kunne finde vej til caféen vha. offentlig transport.

Kaffe Lladro kalder sig selv for en lille “caféhule”, og det er i den grad rigtigt. Her er der rigtig hyggeligt, og indretningen i caféens bærer præg af en old school stemning, der i vores optik skaber nogle gode rammer for et hyggeligt cafébesøg. Kaffe Lladro er oplagt for dig, der har en kaffe- eller frokostaftale med din kæreste, mor eller studiegruppe. 

Den hyggelige café på Frederiksberg byder på lidt af hvert. Her kan du både nyde en lækker brunch, en god kop kaffe eller et saftigt stykke kage. Mulighederne er mange, og der vil bestemt være noget på menukortet, der falder i din smag. Personalet i caféen er venligt og tager imod dig med et smil, når du besøger Kaffe Lladro. 

Kaffe Lladro holder sig jævnligt opdateret på de sociale medier. Du kan derfor både følge med i caféens hverdag på Facebook, men også på Instagram. På Kaffe Lladros profil på Instagram finder du eksempelvis billeder af den lækre mad, menukortet, lokalerne og de glade gæster, der har besøgt caféen.

I skrivende stund er der 727 personer, der synes godt om Kaffe Lladro, og caféen har en score på 4,6 ud af 5 stjerner. Flere af de tidligere gæster beskriver Kaffe Lladro som en hyggelig café med en afslappet og god atmosfære. Hvis du vil læse flere af gæsternes anmeldelser, kan du finde dem på Facebook.

Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge Kaffe Lladro, hvis du befinder dig på Frederiksberg, og har brug for en forfriskning eller lækker brunch.
Adresse

Godthåbsvej 44
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 28 77 45 75
E-mail: kaffelladro2000@gmail.com


Åbningstider

Se Facebook.


Website

Kaffe Lladro's website