KaffeFair


Ønsker du et hyggeligt sted i Aalborg, hvor det både er muligt at få en kop kaffe, noget lækkert cafémad til frokost eller et rigtigt restaurant måltid om aftenen? Så kan du med fordel tage et smut forbi KaffeFair! KaffeFair er beliggende på både Strandvejen og Fyrkildevej, og fungerer som café i løbet af dagen og restaurant om aftenen. KaffeFair er kærlighed til mad og mennesker. KaffeFair er en socialøkonomisk virksomhed, hvilket vil sige de er non-profit. Deres drivkraft består derfor både af mad af gode råvarer, og mennesker som en beskæftigelsesrettet indsats.

Hos KaffeFair er du sikker på, at du får mad af allerbedste kvalitet. Dette sørger de for ved at altid benytte sæsonens råvarer, og derfor er deres menukortet også skiftende efter sæson. Derfor vil du også opleve, at de enkelte retter har variation, hvilket de gør for at sørge for at give det bedste resultat. Her vægter de også højt, at råvarene er økologiske, og ærlige økologiske råvarer er en æressag for os. På denne måde er du sikret at maden er lækker og af god kvalitet. KaffeFair fungerer som café om dagen og restaurant om aftenen. Her kan du slå dig ned med en kop velbrygget kaffe. Du kan hente din grønne to-go frokost eller invitere en kær ven til en middag af velsmagende retter med et twist. Her sørger de for at hver dag være en professionel forretning med et sundt forretningsgrundlag inden for café, kantine- og restaurantdrift. Derfor sørger de for at kvaliteten er styrket i de råvarer, der bliver anvendt.

Med hensyn til menneske aspektet i caféen, så hjælper de her dagligt mennesker, som på én eller anden måde har slået sig her i livet. Dette kan eksempelvis være, hvis de befinder sig på kanten af arbejdsmarkedet, og har brug for en hjælpende hånd. Her danner deres køkken ramme for læring og hverdagsmestring, og de giver mennesker et venligt skub videre i livet eller tilbage ind i fællesskabet. Derfor er de som tidligere nævnt en socialøkonomisk virksomhed, da de udover at drive caféen samtidig støtter mennesker som har det svært i hverdagen.

Hvis du mangler et sted i Aalborg at få noget god kaffe, få noget støtte til hverdagen eller måske deltage i noget fællesspisning, så finder du netop dette hos KaffeFair. Den første tirsdag hver måned bliver der nemlig arrangeret fællesspisning, som bliver kaldt “Aalborg spiser sammen”. Her er det vigtigste at der er god stemning, at der er plads til alle og at alle deler et godt måltid sammen i trygge rammer.

Ønsker du blot i stedet at tage noget mad med som takeaway? Så finder du også dette hos KaffeFair, hvor du både finder panini, sandwiches, salater, hjemmebagt brød samt kaffe og te. Så hvis du blot ønsker noget lækkert at spise hjemme i din egen stue, så kan du nemt og bekvemt hente det hos KaffeFair.
Adresse

Standvejen 19, 9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 99 30 10 03
E-mail: lone@fokus-folkeoplysning.dk


Åbningstider

Standvejen:
Mandag - torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 17.00
Lørdag: 10.00 - 15.00
Søn- og helligdage: Lukket


Website

https://www.kaffefair.dk/