KOSTBAR

KOSTBAR


KOSTBAR er Københavns nye bar som ligger i det meget populære Gothersgade kvarter. Her stemningen hyggelig og priserne er på et særdeles fornuftigt niveau. Bartenderne er specialister i cocktails, så er du til velkomponerede cocktails er KOSTBAR stedet!

KOSTBAR er startet af ejerne bag en af de største natklub succeser i nyere tid ”Klub Zalt” som husere på Vesterbrogade overfor tivoli samt den landskendte cocktail bar ”CPH Cocktail”. På KOSTBAR kan du i denne vinter periode opleve og smage et hav af specielt fremstillet cocktails til netop vores bar. KOSTBAR har flere bartendere som, sammen har mixet et spændende cocktail kort med inspiration fra deres arbejde i hele verden. I perioden fra december til februar kan du opleve 6 cocktails du ikke før har smagt. De skal smages, de skal opleves og de skal nydes.

Cocktailkort

KOSTBAR har alle de klassiske cocktails på kortet og bartenderne står gerne til rådighed ved specielle ønsker om cocktails - se et udvalg her:

Mojito
Mango & Honey Caiprissima
Frozen Strawberry Daiquiri
Frozen Tropical Daiquiri
Frozen Toblerone
Long Island Ice Tea
Pinã Colada
Pear Con Kiwi
Cosmopolitan
Kostbar

Priserne

Priserne på KOSTBAR er til at tage og føle på og slet ikke så kostbare som man skulle tro. Det må betegnes som en studentervenlig pris. Samtidigt er alle råvarer af bedste kvalitet og komponeret til at give det perfekte smagsindtryk - kort sagt, KOSTBAR kan varmt anbefales!
Adresse

Gothersgade 33
1123 København K


Kontakt info

Tlf.: 69 69 20 32
E-mail:
kontakt@kostbar.dk


Åbningstider

Onsdag:              19.00 – 03.00
Torsdag:              19.00 – 04.00
Fredag - Lørdag: 19.00 – 05.00


Website

KOSTBAR's websiteKOSTBAR
KOSTBAR
KOSTBAR
KOSTBAR