KBH BLVD

Hvis du leder efter en frisør, hvor der er styr på håndværket og altid giver dig sin ærlige mening, så er KBH BLVD lige stedet for dig. Her får du en professionel behandling i hyggelige omgivelser, til en god pris!

 


 


Den gode kvalitet


Hos KBH BLVD er det dig og kvaliteten der er i fokus. Her er du garanteret passionerede frisører, der gerne vil give dig det absolut bedste resultat for dig og dit hår. Uanset hvad du ønsker, så skal de søde frisører nok leve op til din krav. Uanset om du ønsker et helt nyt look til dine lokker, eller om du mere er til det gode gamle, så er du garanteret en god behandling, hvor du nok skal få frisørens ærlige mening om, hvad der kunne være lækkert til dig. Hvis du er tvivl om hvad der skal ske med dine lokker, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi salonen, der ligger lige ved Strøget, til en hyggelig snak og en god kop kaffe.


 


Masser af erfaring


Hos KBH BLVD møder du det fantastiske frisørteam, bestående af tre dygtige frisører, der alle har en 4-årig uddannelse fra CPH WEST. De har alle været i forskellige saloner og prøvet kræfter med de udfordringer man møder i salonstolen. Ejeren af KBH BLVD, Simon Kynde, er også ejer af salonen der er opkaldt efter ham. Han har derfor massér af erfaring i branchen, og har samlet et lækkert team der kan matche kvaliteten i hans nyeste salon, KBH BLVD.  Du kan derfor trygt læne dig tilbage i stolen og lade dem trylle med saksen - hos dem er der nemlig ikke noget der går i hårknude. Vi ses i salonen!