Julemenu på Franck A

Julemenu på Franck A

Julehyggen sniger sig nu ind på os, og på Franck A har vi i bogstaveligste forstand lagt i ovnen til en hyggelig jul, med masser af varme og gode madoplevelser.

Når det gæler maden, er julen en helt særlig tid på Franck A. Vores nye kok har forbedredt sig godt og sammensat en skøn julemenu, med både klassiske retter og moderne fortolkninger.

JULEMENU 2009


Stegte Kammuslinger
Serveret med jordskokpuré, glacerede jordskokker, löjrom og balsamicoglace

Ovnbagt nordsø laks
Lækker fennikelkompot, med kørvel og citron beurre blanc

Foie gras terrine
Med glacerede figner, sprød maltrugbrød og portvinsglace

And á la Franck A
Stegt andebryst serveret med svampe, kartoffelfondant og intens rødvinssauce

Ostetallerken
Et udvalg af europæiske gårdoste med sødt og sprødt

Lun bagt chokoladefondant
Med hasselnødde iscreme og karameliseret pære

Juledessert anno 2009
Appelsinsorbet og kardemomme iscreme på bund af julelækkerier og sprøde sager

3 RETTER ∙ 348,-

4 RETTER ∙ 428,-

5 RETTER ∙ 478,-


BESTIL ALLEREDE NU PÅ TELEFON 6612 2757

Og naturligvis er der også tænkt på julen, for dem der bare er ude efter en lækker frokost midt i juleræset...

JULEPLATTE 2009


Serveres fra kl.10-15

- Kryddersild og marineret sild med kapers og rødløg

- Norsk røget laks med rygeostcreme

- Æggesalat med rejer og dild

- Lækre fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, løgkompot og citron

- Friskbagt leverpostej med shitake svampe, champignon og bacon

- Sprød andeconfit med æblekompot

- Fransk brie de meaux med sveskekompot


Platten serveres med lille sprød salatblanding og brød til (Minimum 4 personer og forudbestilt dagen i forvejen.)

168,- PR. PERSON

JULEPLATTE LUKSUS 2009


Serveres fra kl.10-15

- Kryddersild og marineret sild med kapers og rødløg
- Norsk røget laks med rygeostcreme
- Lækre fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade, løgkompot og citron
- Røget ål med lun røræg og purløg
- Stegt kammusling med avokadocreme og nøddevinaigrette
- Friskbagt leverpostej med shitake svampe, champignon og bacon
- Sprød andeconfit med æblekompot
- Kalvecappacio med pesto, citron og parmesan
- Fransk brie de meaux med sveskekompot


Platten serveres med lille sprød salatblanding og brød til (Minimum 4 personer og forudbestilt dagen i forvejen.)

238,- PR. PERSON

Læs mere om julemenuen på Franck A