Juicy Beauty

Juicy Beauty

Hos Juicy Beauty finder du en 50’er vintage inspireret frisør-og kosmetik salon. Fra første øjeblik du træder ind af døren, bliver du straks suget ind i en lille verden af pastel glæde, wellness, hygge og charme. Her tilbydes udover klip og farve, voksbehandlinger, kropsbehandlinger, og massage.


Du kan være sikker på, at de produkter der bliver brugt i dit hår ved vask, styling, klip og farvning er specielt udvalgt med omtanke, og er så vidt muligt uden skadelige kemikalier. Juicy Beauty er meget optaget af din og dit hårs sundhed, og bruger derfor altid bæredygtige produkter. Du kan som kunde altid forvente, at få en professional service og vejleding – her er du altid i sikre hænder.


Vil du have en styling og behandling, udover det sædvanlige – book din tid online!


Maren er uddannet fra Aveda Institude i USA , hvor der var lagt stor vægt på wellness, økologi og bæredygtighed. Maren har desuden stor erfaring fra grønne saloner i Island og Denmark, hvor hun har deltaget i forskellige Sassoon og Aveda kurser og shows.


Maren glæder sig til at udvikle dit nye look sammen med dig. Hun elsker at arbejde med krøller, og at bruge dit hårs naturlige tekstur til at skabe en frisure der holder, og ikke mindst en frisure du nemt kan sætte derhjemme.


Sammen med make up artist  Osk i Juicy Beauty er der også Marens nye passion at skabe retro/50´s inspireret look som gør hverdagen lidt mere farverig, og ikke mindst sjovere. Du finder også en negletekniker hos Juciy Beauty - så her går du ikke forkert i byen!


Få et helt unikt look, og ikke mindst behandling - book tid online!


Studenterguiden.dk, har kun kunne læse positive tilbagemeldinger fra kunder hos Juicy Beauty. Her finder du et knivskarpt koncept, dygtigt og kompent personale som elsker deres arbejde. Er du til 50'er looket, er dette helt sikkert salonen for dig, ønsker du "bare" en ny frisure eller insiration, er Juicy Beauty også et godt valg. At du kan få studierabat, er simpelthen prikken over i'et. En varm anbefaling herfra!