Interiør Designer

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, IT-uddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold 3 år Ingen Marbella Design Academy
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Bacheloruddannelser, Fagkurser, Kunstuddannelser, IT-uddannelser, Sprogrejser/Udlandsophold
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Marbella Design Academy
Interiør Designer

I september 2017 starter en ny uddannelse hos Marbella Design Academy.

Det er en bachelor uddannelse, der giver dig adgang til at studere videre på Middleton Universitet London efterfølgende. Er du vild med indretning, grafik, design og arkitektur, så er det lige præcis Interiør designer du skal vælge.

Lev 3 fede år i Sydspanien i danskerbyen Marbella og bliv mødt af nye kulturer, få nye venner for livet og lær alt om det du elsker at arbejde med.

Programmet er særligt udviklet til Marbella Design Academy. Det er en uddannelse, hvor der hele tiden sker nye ting. Også efter du er uddannet, skal du altid følge godt med i udviklingen og trenden. Udviklingen stopper ikke og det er blandt andet dig, som interiør designer, der er med til at sætte skub i udviklingen.

Det er kun fantasien der sætter grænser for de kreative indtryk der kan formes og skabes. Alt fra lamper og stole til kontormaterialer og flysæder kan du komme til at arbejde med efterfølgende!

De elever der er på uddannelsen er elever der kan tænke ud af boksen. Det respekteres højt på Marbella Design Academy at kunne brainstorme, researche og udtrykke sig gennem grafisk fremstilling og kunst.

De programmer du kommer til at bruge er blandt andet AutoCad, Photoshop, Illustrator og InDesign, samt 3D Studio MAX. Der er mange funktionaliteter i de forskellige programmer, hvilket også er grunden til at uddannelsen tager 3 år, så du bliver grundigt uddannet både teoretisk og praktisk. Du skal udarbejde et projekt til din eksamen, som du skal fremlægge og efterfølgende kan bruge i dit CV. Det skal udarbejdes som du vil præsentere alle dine fremtidige projekter.

Når du flytter til Marbella skal du have et sted at bo. Her kan skolen være behjælpelig med at finde en lille delelejlighed, som du deler med en af de andre elever på skolen. I kommer til at lære hinanden godt at kende da I skal bo sammen i 3 år.

Du kan se mere her om boligmulighederne: https://www.designschool.com/accommodation/

Leveomkostningerne i Spanien er meget lave, så det er meget almindeligt at man går ud og spiser om aftenen. Det er blandt andet også en af de måder du lærer dine nye venner godt at kende. Da de kommer fra mange forskellige steder i verden får du også trænet dit engelske eller spanske alt efter hvad du foretrækker. Du har også mulighed for at lære spansk på skolen, så du kan begå dig blandt lokalbefolkningen.

Udover den daglige undervisning er der 6 ugers praktik indlagt i 3. studieår. Her får du som studerende en god erfaring med hvilke situationer der vil opstå i virkeligheden. Det er muligt at du kan få et job det sted du kommer i praktik, da interiør designere er i meget høj kurs på arbejdsmarkedet. Der er næsten ingen arbejdsløshed i branchen. Uddannelsen koster 9.000 EUR pr. år, men det er hurtigt tjent hjem når du får dit første job og det er alle pengene værd.

Tilmeld dig uddannelsen som Interiør designer her og få en oplevelse du ikke glemmer.


Jobmuligheder

Interiør designer, grafiker, videreuddannelse som kandidat på et andet universitet.