Institut for Biologisk Medicin

Institut for Biologisk Medicin


Sidst i 70’erne blev kimen til Institut for Biologisk Medicin lagt, da Kurt Winberg Nielsen grundlagde den første biopatiskole i Danmark. Der var dengang stor fokus på det naturlige, og det var også der, hvor alternative behandlingsmetoder begyndte sit indtog i Danmark. Nu er der kommet meget større fokus på komplementære behandlingsmetoder, og det er blevet mere almindeligt at benytte sig af disse. Der er efterhånden stor efterspørgsel på naturmedicin og kosttilskud enten som supplement eller som et alternativ til dét, de praktiserende læger ordinerer.

På Institut for Biologisk Medicin bliver du uddannet ”Biopat/naturopath ibm” (ibm = I Biologisk Medicin). Biopater har en meget stor viden om og kompetencer indenfor bl.a. ernæring, phytoterapi og kosttilskud.

Den afsluttende eksamen kræver en høj faglig viden, hvilket den studerende tilegner sig i løbet af studiet via faglitteratur, kompendier og undervisningen.

Der er en årlig samtale mellem den studerende og én af skolens faglige ledere, så den studerende ved at man er på den rette vej.

Institut for Biologisk Medicin har en meget aktiv facebookside for de studerende. Her er rigtig meget sparring og inspiration at hente.
Adresse

Carl Jacobsensvej 20, 2. sal
2500 Valby


Uddannelser

Biopatuddannelsen

Zoneterapiuddannelsen


Website

Institut for Biologisk Medicin's websiteInstitut for Biologisk Medicin