Ingolfs Kaffebar

Ingolfs Kaffebar


Ingolfs Kaffebar er den lille kaffebar med de store ambitioner og armbevægelser! Spis god brunch, frække frokoster og dejlig hjemmelavet aftensmad hver dag.

Vi er stolte af vores køkken. Menuen skifter ca. hver anden måned, så det altid er sæsonens bedste varer, vi bruger til din lækre mad. Vi serverer helt utrolige (og sjældne) vine. Og vi byder velkommen til de fedeste koncerter i vores hyggelige kaffebar, spisehus og byens bedste lille spillested.

Hold da helt Cuba!

Ingolfs Kaffebar har importeret PalmaCristal øl direkte fra Cuba de sidste ca ti år. Vi har opdaget den, fordi vi har rejst i utrolige Cuba, hvor alle drikker PalmaCristal. La preferida de Cuba = Cubas foretrukne.

PalmaCristal er på 4,9 %. Den er frisk og skøn og en super tørstslukker. Især når den er iskold. Flaskerne er grønne, og på etiketten er Cubas National-palme.

PalmaCristal brygges på Bucanero-bryggeriet i Holguin på Cuba. Det er ægte cubansk salsa lige ned i løgnehalsen.

Køb Palma Cristal på Ingolfs. Du kan også købe hele kasser med hjem. Der er 24 stk. i en kasse og de koster 330+24 kroner i pant altså i alt 354 kroner. Den perfekte gave til ølelskere, der savner palmesus hjemme i stuen! Hasta luego, baby!

Ingolfs KaffebarIngolfs Kaffebar


Adresse

Ingolfs Alle 3
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 3259 9596


E-mail: info@ingolfskaffebar.dk


Åbningstider

Man og tirs: 10-22
Ons til lør: 10-24
Søndag: 10-21


Website

Ingolfs Kaffebar's websiteIngolfs Kaffebar
Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Kaffebar