Indtægt med god samvittighed

Indtægt med god samvittighed

Mange par og enlige kvinder over hele verden kæmper en svær kamp for at få børn. Ufrivillig barnløshed er noget af det værste, et menneske kan opleve, fordi drømmen om en familie knuses i samme øjeblik, man forsøger at realisere den. Du kan gøre en kæmpe forskel for disse mennesker ved at donere sæd. Udover at du hjælper familier, der har akut brug for netop dig, får du selvfølgelig noget for ulejligheden. Du kan tjene op til 3600 kr. om måneden ved noget så simpelt som at donere sæd. I forbindelse med sæddonation er du sikret regelmæssige sundhedstjek og en gentest, så du selv ved hvor du står i det store spil om familieplanlægning. Det kan være en rar sikkerhed, at vide hvad fremtiden bringer. Og så er det da lidt sjovt at vide noget om sine egne gener. Når du har besluttet dig for at læse mere eller blive donor, kan du se på denne sædbank.

 

Du vælger selv 

Det er hundrede procent op til dig, om du ønsker at være anonym sæddonor, eller det som kaldes åben donor. Det betyder, at du bestemmer om det barn, som du hjælper en familie med at få, må få at vide hvem du er. Det er altså dit valg, hvordan det videre forløb skal være. Årsagen til at det er dit valg er for at sikre en høj etisk standard, og fordi sædbanken har fuld respekt for dig og dit valg i denne forbindelse. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du skal ikke gøre andet end at møde op og modtage vejledning fra professionelt personale, og så får du et lille glas udleveret, går ind i et lukket rum kun for dig, og gør hvad der skal gøres, for at sikre at donationen er i hus. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke.

 

Nyd dit overskud 

Der er altid en grund til, at vi gerne vil tjene penge, og det er fordi der er noget vi gerne vil have. En dejlig måde at få et afbræk fra studierne, få vind i håret og teste sig selv er, at køre motocross. Det er drengerøvshygge, fællesskab og mudder i yderste potens. Når du dyrker motocross udfordrer du dig selv og får tankerne på afstand. Glem alt om eksaminer, opgaver, husleje og opvask for en stund og sørg bare for at have det sjovt i nogle timer, imens du er sammen med andre, der deler din glæde ved sporten. Det bør nævnes, at der er risiko for at møde kvinder i denne forbindelse, men det ødelægger ikke mandehørmen, at møde seje, vilde kvinder, der også elsker at få skidt under neglende og prøve grænser. Nogle vil ligefrem se det som en fordel. Læs mere om motocross, MX, knallert og scooter her: https://www.kgi.dk/

 

Billig og fed transport 

Er du mere til en hurtig, nem og billig måde at transportere dig rundt, kan det anbefales, at du anskaffer dig en knallert eller en scooter. Med en af disse to er det slut med at vente på busser og toge, og du kan komme hurtigt rundt i byen uden at skulle investere i en bil - der heller ikke kan komme ligeså hurtigt og let rundt i trafikerede byer. I mange europæiske storbyer har scooteren længe været en populær transportform, især i Frankrig og Italien, men der er en tendens til, at scooteren vinder indpas i mere nordlige byer som Berlin, Hamburg og nu også de danske studenterbyer. Det er bare om at komme op på hesten og tage ud i byen eller på opdagelse i det danske land.