Indretning af studieboligen

Indretning af studieboligen

Som studerende er penge som regel ikke det, der er mest af. Samtidig vil mange gerne indrette deres hjem pænt og have nogle lækre ting. Det kan være svært, når man lever efter et forholdsvist stramt budget.

Derfor gælder det om at være smart.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du får et smart hjem, mens du er på SU.

 

Det, der kan være smart at gøre for en studerende eller andre, der ikke har så mange penge, er at sætte genbrug sammen med nyt. På den måde kan man skabe sig et rigtig pænt hjem i en stil, som er meget in for tiden. Genbrug er nemlig meget in, og det er meget moderne at finde nogle lækre genbrugsting og sætte dem sammen med nogle nye, smarte ting.

 

Gå på udkig i genbrugsbutikker

Genbrugsbutikker er et rigtig godt sted at finde nogle lækre ting, som samtidig er billige. Her kan man gå på opdagelse i en masse ting, og nogle gange være heldig at finde noget rigtig smart.

I genbrugsbutikker kan man stort set finde alt: Møbler, køkkenting vaser, pynteting og meget andet godt – og det meste er der altså ikke noget i vejen med at bruge, når det har været brugt af andre.

 

Genbrug på nettet

Man behøver ikke bevæge sig ned i en genbrugsbutik for at finde genbrugsting, for der findes også sider på nettet til samme formål. Man kan således sidde derhjemme og lede efter nogle gode sager, som vil passe ind i ens bolig.

Hvis det er muligt, kan det dog være en god ide at tage ud og kigge på det, man finder, inden man køber det, så man kan tjekke stand og så videre.

 

Få inspiration fra nettet og boligkataloger

Hvis du tænker, at det der med at indrette et pænt hjem bare er helt umuligt, eller hvis du bare gerne vil have lidt ny inspiration, så tjek nettet og boligkataloger. Selvom du måske ikke har råd til at købe alle de flotte ting, du finder, så kan du alligevel få en masse ud af det: Du kan finde noget, som du synes er pænt, og som du gerne vil have i din lejlighed, og så kan du forsøge at efterligne det med ting fra genbrugsbutikker – og eventuelt med nogle få nye ting ind i mellem de gamle.

 

Gør hjemmet ekstra lækkert med noget nyt

Når du har fundet ud af, hvordan du gerne vil have, at dit hjem skal se ud, og du måske også har fundet en masse gode ting i nogle genbrugsbutikker, så mangler du måske lige det sidste, der skal løfte hele indretningen til noget misundelsesværdigt. Dette noget kunne meget vel være nogle få super smarte ting, som du køber fra nyt. Det kunne for eksempel være en flot flowerpot lampe af Verner Panton. Med sit flotte tidløse udtryk kan denne lampe pifte de fleste indretninger op. Flowerpot lampen fås både som pendel og som bordlampe – og begge dele kan fås i forskellige varianter og farver, så der er noget til ethvert hjem.