Hvilke møbler skal ind i din studiebolig?

Hvilke møbler skal ind i din studiebolig?

Rigtig mange unge og studerende står i disse dage og planlægger indflytning i deres nye studiebolig og nogle går nok også og overvejer, at bygge lidt ud i møblementet i den eksisterende bolig.

Turen går for de fleste den faste tur forbi IKEA, hvor alt standard-udstyr og møbler købes. Men det kan blive lidt kedeligt, at skulle samle møbler på stribe og resultatet kan også blive lidt derhenad når alle venner og bekendte også kun har IKEA møbler.

Men der er selvfølgelig en årsag til dette, fordi pengene er jo ofte ikke til det helt store for unge og studerende, specielt ikke lidt ved studiestart. 

Vil man, så kan man dog prioritere eller spare op til nogle få kvalitetsmøbler som y-stole, wegner stole eller andre desginerstole. Det kan med fordel købes brugt på f.eks. Den Blå Avis eller på Gul og Gratis. Vær dog opmærksom på evt. hælere og fuskere. Med andre ord, så skal du have en kvittering med på det originale køb og først betale når du får varen for ikke at havne i risikozonen.

Du vil sandsynligvis opleve en helt speciel glæde ved nøje at have udvalgt et designermøbel til din bolig og det samlede indtryk af boligen vil ofte ændre sig markant alene på baggrund af et eller få møbler af høj kvalitet, som er nøje udvalgt.

Men det er ikke kun luksus og fornøjelse med designermøbler. Ofte falder de ikke i værdi og nogle gange stiger de endda. Er du rigtig skarp, så kan du også lave nogle rigtig gode køb af brugte designermøbler. Husk dog at tjekke standen på billige, brugte varer.

Går du hen og bliver en haj til det, så kan det endda hurtigt blive en ekstra indtægtskilde. Du skal fange de gode tilbud hurtigt og slå til. Finpuds og/eller reparer så møblet og sæt det til salg igen dyrere. Det vigtige i sådan en situation er at du ikke har travlt og kan undvære pengene indtil en køber melder sig, så du ikke skal sælge billigt.