Hvem skal med på Grøn Koncert som de sidste 3 kunstnere? Se dem her - og stem!

Hvem skal med på Grøn Koncert som de sidste 3 kunstnere? Se dem her - og stem!

Så er det tiden at bestemme de sidste 3 navne der skal spille på Grøn Koncert. Og det er DIG der skal være med til at bestemme det.

Du kan stemme på følgende bands: Skinz, BasedBoys, Izzyy, Jeppe Loftager, Fouli, Gigis, Bro, FÆTR og ADHD

Fra grøn til Grøn er det nye koncept som Grøn Koncert har lavet i samarbejde med Yousee. Her kan nye artister, som bliver streamet meget få lov til at spille for de mange fans og potentielle fans der er på Grøn Koncert.

Måske bliver det en af de ovenstående der kommer med sommerens største hit?

Det er denne del af rejsen mod popularitet, der er den spændende, både for kunstnere og publikum. Det er her, hvor de har chancen for at vise, hvad de virkelig kan og spille sig ind i hjerterne på den danske befolkning. Det er nu du har chancen for at stemme på din favorit artist, som du mener alle andre bør høre og fortjener mere opmærksomhed.

Hvis du ikke kender de udvalgte kunstnere, men gerne vil stemme på dem alligevel, så kan du lige få en kort beskrivelse af dem her, så du kan streame dem og beslutte dig for, hvem der skal med:Bro
Bro slog igennem med hittet ”Hvor er du Bro?” i 2016 og er kommet med et nyt bud på en sommersang, som hedder ”Er nettet nede?” Denne gang har han fået selskab af Ulf Pilgaard og Vicki Berlin i den tilhørende video. Ironisk nok har Bro, også kendt som Kevin Andreasen tidligere arbejdet hos Yousee, som er medarrangør på Fra grøn til Grøn.

 

FÆTR
Det bliver lidt familiært, når næste bud er FÆTR. Christian Hansen, som han hedder, udkom via YouTube med hans første single "Arne”. Det var en video han havde lavet ganske hurtig med hjælp fra gode venner. Han var så heldig at vinde årets musikvideo til Teenage Awards 2017. Den nye single ”Farlig” er skrevet sammen med producerne H1TMAKERS.

Genren er dansevenlig pop og FÆTR er klar på at fyre en kæmpe fest af.

 

BasedBoys
Tre gutter fra Rysensteen Gymnasium dannede bandet BasedBoys tilbage i 2011. Her udgav de deres første single ”Gizpræsidenter”. Nu er de tilbage efter 4 år, hvor de fortæller om hvor svært det kan være at finde den eneste ene, når pigerne de møder kun jagter dem for deres kendisfaktor og penge.


Izzyy
Er du til afropop, så er Izzyy klar til at give dig de fedeste rytmer. Han er dansk/gambiansk og har, ligesom FÆTR og BasedBoys, oplevet hvor farlige piger kan være, hvilket han beskriver i sin nye single: ”Farlig”. Du kan helt sikkert ikke stå stille når de dansevenlige rytmer når han fyrer den af på scenen.


Skinz
Skinz er klar til at være scenens midtpunkt. Han har tidligere været support for Gulddreng og det ser ud til at han også er ude for det samme, som de andre i slænget. Han synger om at han har en pige i hver by han har været i. Pigerne kan ikke holde sig fra ham. Det er forståeligt nok med de tunge rytmer og baslines han fyrer af. Den seneste udgivelse ”Præcis” er udgivet sammen med Wafande.  

 

Jeppe Loftager
I 2015 udgav Jeppe Loftager sin single ”Oceaner”. Her begyndte Jeppe sin rejse og siden har han udgivet et par streams mere. Den nyeste single hedder ”Kender du Emma?” Det var en pige han mødte i Aarhus og der blev han så forelsket at han kom til at skrive en sang om hende. Måske kan du hjælpe Jeppe med at finde Emma ved at stemme ham med på Grøn Koncert?


Fouli
Hiphop med inspiration fra Marokko via Albertslund er det, som Fouli kan tilbyde. Det er lige fra gaden og lige ind i ørerne på de mange fans. Den nyeste single hedder ”Mon Poto” og viser tydeligt hvordan sød musik opstår når man blander det franske med det danske.

 

Gigis
Gigis er et par youtubere, der normalt laver satiriske tegnefilm, med deres egen musik. Men med den nyeste single ”Gertrud” hylder de deres gamle klasselærer, som forstod dem og troede på dem. Du kan stemme på dem, hvis du mener at de fortjener at hylde Gertrud fra scenekanten på Grøn.


ADHD
Med ADHD går det lige en tand mere i den frække retning. De er ofte iført elefanthue på scenen og blev landskendte sidste år med ”Wozniacki-sangen”. Af nyere numre finder du sange som ”Vodkafjæs” og ”Kranalarm”.

Her kan du give den hele (tennis)basarmen, da det er technoinspireret og giver mod på at hoppe til musikken og holde en fest på dansegulvene og de grønne marker over hele Danmark.

 

 

Nu har du set udvalget, så gå ind og stem på din favorit her: http://live.yousee.dk/