Hvem er det sidste navn på Grøn Koncert? Find ud af det her.

Hvem er det sidste navn på Grøn Koncert? Find ud af det her.

Er du klar til at se det sidste navn på Grøn Koncert? Hold på cap og solbriller og , for her kommer: NIK & JAY! Der er ikke mange dage tilbage til du kan synge med på de monsterhits, som Albertslundduoen har kreeret siden årtusindeskiftet. For uanset om du er kæmpe fan eller ej af Nik og Jay, så har du helt sikkert sunget med på en af deres sange på et eller andet tidspunkt i dit liv.

Glæd dig til en dag i det grønne med et par varme unge herrer på scenen der gør dig ”Hot” og ”Lækker”.

”Det bliver sturt, sturt nummer! Vi vender tilbage på græs, og det har vi tænkt os at gøre med manér, stil, smil, nyt, gammelt, overskud, god energi og swaaag,” siger Nik

Og med denne melding er det fulde lineup til #GK16 hermed offentliggjort. Del nyheden med dine venner og husk at køb en billet i tide her.

Udover de gode gamle kendinge, så bliver det spændende at høre det nye de har lavet. Jay lover at Grøn Koncert pladsen bliver fyldt med kærlighed. Så fest med og nyd kærligheden der strømmer ud over scenekanten.

Bestil din billet her og flyv med ud mod solnedgangen når Nik & Jay giver dig et sidste kys.

Læs den fulde pressemeddelelse her.

 

Det fulde program for Grøn Koncert 2016
Nik & Jay
D-A-D
Suspekt
Mads Langer
Stine Bramsen feat. Nabiha
De Eneste To feat. Love Shop
Shaka Loveless feat. Rasmus Walter
Lågsus P3 feat. Emil Stabil, Gilli og Citybois

Det festlige og mangfoldige møde

Grøn Koncert er en platform for det festlige og mangfoldige møde. Et møde, der sætter en bred vifte af positive aftryk.

Det brede musikpublikum får unikke koncertoplevelser med gæsteoptrædener og musikalske møder mellem kunstnere, som kun kan opleves på Grøn Koncert.

Samtidig skaber Grøn Koncert også det mangfoldige møde mellem venner, frivillige og gæster. På tværs af alder, uddannelse, kultur og ikke mindst handicap.

Grøn Koncert giver dermed ikke kun oplevelser for livet, men også mulighed for at sætte fokus på et samfund, der gerne vil fællesskabet og den mangfoldige sameksistens.