Hunters Pub

Hunters Pub


Er du en jæger efter god øl og god fodbold? Hunters Pub er en engelsk inspireret pub eller bodega, som har den helt rustikke stil både udvendigt og indvendigt. Hvis du kun kigger på facaden ville du tro at du var tilbage i begyndelsen af 1900-tallet. Møblerne er i mahogni og væggene i mørke farver der komplimenterer den gamle stil. Baren er nok en af de længste barer i Århus, hvis ikke den længste. Til gengæld er der ikke et eneste fadølsanlæg, da der kun serveres flaskeøl. Det giver en mere intim og venskabelig atmosfære, samt mulighed for en mere nær samtale med bartenderne, da de ikke skal bruge tid på at hælde øl op til ejr, men blot serverer den. Desuden er øllene også meget billige på Hunters Pub.

Det er her man mødes til en øl efter fyraften og det er her man hepper på det lokale fodboldhold eller dem man nu holder med når man ser fodbold på pubben. Hvis ikke der er fodbold på skærmen kan du selv tage et slag bordfodbold med dine venner. Eller I kan spille dart eller rafle. Hvis du kan få plads ved spillemaskinerne kan du også se om du kan få Jackpot der.

Kommer du tidligt på dagen er der en del stamgæster, men hvis du er studerende bliver du sikkert selv hurtigt stamgæst. Der er altid hyggeligt på Hunters Pub og det er et godt sted at lægge ud inden du skal i byen og jage kvinder (eller mænd).

Studenterguiden anbefaler at du går en tur ned ad Frederiks Alle og finder det hyggelige værtshus der har taget sit navn fra den nærliggende vej. Start din jagt på pubben eller hvil dine ben og tag en snak med den syngende bartender. Der er altid højt humør og glade dage fra du kommer til du går.

Se stemningen på pubben på Hunters Pubs Facebookside her og få info om nyheder og arrangementer.
Adresse

Frederiksalle 97
8000 Aarhus C


Kontakt info

Telefon: 86 13 63 50


Åbningstider

man-tor: 09:00-23:00
fre:         09:00-02:00
lør:         10:00-02:00
søn:       10:00-22:00


Website

Hunters Pub's websiteHunters Pub
Hunters Pub
Hunters Pub
Hunters Pub