Hunderup Hundesalon


Når det kommer til menneskets bedste ven, så er kun den bedste pleje god nok! Det er noget, som alle hundeejere kan blive enige om. Er du den heldige ejer af en sød hund, så kan det måske være, at du er på jagt efter en hundesalon i Odense, hvor din hund kan få en professionel behandling. Hos Marina Helgens, i salonen Hunderup Hundesalon, har din hund mulighed for at få mellem et væld af forskellige behandlinger. Hvis det lyder som et sted for din hund (og dig), så finder du helt konkret Hunderup Hundesalon i Odense M på adressen Munkerisvej 19.

For Marina Helgens i Hunderup Hundesalon er det vigtigt, at din hund mærker tryghed og kærlighed, mens den får den pleje, den fortjener. Når det kommer til udvalget af behandlinger, så er der lidt forskelligt, som du kan vælge mellem, alt efter hvad din hund har behov for. Der er mulighed for bestille alt fra maskintrim, klip, håndtrim og klip af kløer til vask og føn, pasning (dagtimer, weekend, ferie eller efter aftale), ernæringsrådgivning, gåture og sundhedstjek samt vaccination ved dyrlægen Henrik Ullum, som salonen samarbejder med. Hos Hunderup Hundesalon har man respekt for håndværket og den enkelte hunds behov. Du kan læse mere om de forskellige serviceydelser, som salonen tilbyder, på deres egen hjemmeside, hvis du er interesseret i at læse mere. Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til Hunderup Hundesalon. Tidsbestilling foregår også via telefon.

Hvis du ejer en hund, og er på jagt efter en hundesalon med et godt udvalg af serviceydelser, så kan det være, du skal tjekke Hunderup Hundesalon ud. Det er en hundesalon, hvor der er styr på håndværket. Her bliver der under behandlingen taget godt om alle hunde og deres individuelle behov. Du kan både følge med på Hundesalonens Facebook-side og deres egen hjemmeside for nyheder, information om serviceydelser og lignende.
Adresse

Munkerisvej 19, 5230 Odense M


Kontakt info

Telefon: 60 52 30 91
E-mail: marina@hunderup-hundesalon.dk


Åbningstider

Mandag: 08.30 - 14.30
Tirsdag: 08.30 - 15.30
Onsdag: 08.30 - 14.30
Torsdag: 08.30 - 14.30
Fredag: 08.30 - 12.30
Lørdag - søndag: lukket


Website

Hunderup Hundesalon's website