House of Style

House of Style


House of Style er en moderne frisørsalon beliggende i Center Øst i Egå.

Frisørerne i salonen står klar til at byde dig og hele familien velkommen til en frisøroplevelse i et venligt miljø. Salonen har fleksible tider hele ugen, så du kan passe det ind med studiet eller arbejdet. Selv den mest travle studerende eller småbørnsfamilie kan finde en tid til at få ordnet lokkerne, da salonen har åbent helt til kl 20.00 hver onsdag. Og de tager glædeligt imod hele familien, med mulighed for at underholde de mindste imens der trylles med saksen. Til de små kunder i salonen er der nemlig mulighed for en alternativ og underholdende salonstol i form af en racerbil, de små kan sidde i, som vil holde selv det mest ustyrlige barn i stolen, så længe klipningen kræver. Derudover er der naturligvis også mulighed for at se en DVD eller noget TV med en god tegnefilm til junior.

Salonen forsøger at leve op til kundernes krav om moderne hårfrisurer ved jævnligt at holde personalet opdateret ved forskellige kurser mm der indlærer de nyeste klippeteknikker og trends. De vil gerne leve op til kundernes behov og ønsker om en god klipning. Og hvis du sætter dig i stolen uden at vide hvad du vil have, så skal du nok få rige vejledning og gode råd.

Salonen sætter en ære i, at alle kunder går tilfredse fra salonen, med den rigtige frisure samt rigelig af rådgivning der sikrer varig tilfredshed.
Adresse

Egå Havvej 2 A
8250 Egå


Kontakt info

Telefon: 86 22 34 55
E-mail: houseofstyle@hairtools.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


 


Website

House of Style's website