Hold sommerferien i Danmark

Hold sommerferien i Danmark

Mange studerende har ikke råd til en sommerferie i udlandet, hvad enten det er en storbyferie til Budapest eller en charterferie til Malaga. Selvom denne slags rejser inden for Europas grænser er nogle af de billigste, er det stadigvæk mange penge i forhold til, hvad den studerende har mulighed for at spare op, hvis dette overhovedet er muligt at gøre. Det behøver dog ikke at betyde, at det bliver en dårlig sommerferie af den grund. Man kan nemt komme til at tænke, at Danmark er et kedeligt land at holde ferie i. De fleste danske unge har dog ikke været alle steder i Danmark og har derved ikke fået den helt rette kendskab til, hvilke hyggelige byer og områder, der egentlig findes.

Mols

Man kunne f.eks. tage en miniferie på Mols, som ligger på det sydlige Djursland i Jylland. Mols har et smukt bakket landskab, som også bliver kaldt for Mols Bjerge, hvilket gør området lidt mere eksotisk end hvad man ellers kan opleve i Danmark. Mols Bjerge er desuden blevet udnævnt som nationalpark og er derfor også et fredet naturområde. Her kan man vandre rundt i landskabet og nyde den flotte natur.

Rømø

Mange danskere begiver sig til Rømø, hvis de skal opleve en hyggelig feriestemning i Danmark over sommeren. Rømø er nemlig kendt for, at være meget turistet om sommeren. På Rømø kan man opleve vilde sæler i naturen, som ligger og soler sig på bankerne. Der bliver sågår arrangeret ture, hvor man kan komme på Sælsafari og se sælerne tæt på. Derudover er der sommetider koncerter og små arrangementer, hvor man f.eks. kan få lov til at lære, hvordan man sliber rav.

Kerteminde

Den fynske by Kerteminde er kendt som et af Fyns hyggeligste byer, som også har en række seværdigheder. Kerteminde har f.eks. Fjord & Bælt-centeret, hvor man kan opleve søde sæler, marsvin og andre havdyr. Derudover er der den store, populære strand, hvor mange mennesker opholder sig på de varme sommerdage. Det siges også, at man kan få den bedste is i Kerteminde, hvilket jo altid er værd at rejse efter.

Ærø

En af Danmarks mindste, men også hyggeligste øer, er Ærø. Her kan man eksempelvis cykle rundt til de ting, man gerne vil opleve. Ærø har en smuk natur, en smuk strand og gode fiskemuligheder. Derudover er Ærøs egen mad og drikkevarer også et besøg værd i sig selv. Prøv f.eks. en ægte ærøsk pandekage eller en håndrullet cigar, nu hvor du alligevel er på ferie.