Herreparfume der forfører

Herreparfume der forfører

Annonce


Der er mange mænd, der bare køber den samme parfume de har haft siden de var teenagere, igen og igen, men der er sket en hel masse på parfumefronten for mænd, og måske kan du finde noget, der bidrager til både forførerevner og helhedsindtrykket.


Forfør med parfume


Det er en sans der er vigtigere end næsten alle de andre når det kommer til at forføre, nemlig duftsansen. Dette er en sans der på ingen måde burde undervurderes, hvis du vil finde en partner og sætte prikken over i'et, hvad der angår stil og en velplejet og poleret udstråling. 


Den rigtige duft kan bidrage til, at give dig den helt rigtige formen for opmærksomhed. Når du finder en duft der er perfekt til dig, kan det blive din signaturduft. Vi mennesker har en tendens til at forbinde følelser og minder til dufte, og derfor er duft og parfume, et kraftigt våben når det kommer til relationer. Duft er også et højst subjektivt emne, derfor er der mange der synes det er svært at vide hvad de skal vælge. Det der dufter godt for nogen, opfattes ikke ens for en anden. 


Parfume er en hel videnskab i sig selv, og tit er det netop kemien med vores egen hud, der afgør hvordan en parfume dufter på forskellige personer. En parfume dufter nemlig ikke nødvendigvis ens på alle. Det er kemien mellem din hud og kemikalierne og duftkomponenterne, eller noterne, som man kalder det i forbindelse med parfume, der afgør hvordan en parfume dufter på netop dig. Derfor er det altid en god ide at prøve parfumen, inden du køber den. Parfumer kan nemlig være et kostbart bekendtskab, alt efter hvilken slags parfume du vælger at signere din stil med. 


Hvad skal jeg vælge? 


Det kan være svært at vide, hvad man skal vælge når det kommer til parfume for mænd. Hvis du er nysgerrig på hvad parfumer til mænd kan, kan du finde flere bud på den bedste parfume til mænd. Der er mange der har prøvet sig igennem det meste, uden at finde sin signaturduft. Det er tit en grund til, at de mest populære parfumer til mænd, er netop populære. Det kan være komponenter i parfumerne der gør at de dufter godt for, og på, mange forskellige mennesker. 


Det at finde sin signaturduft, kan sammenlignes lidt med at finde sin egen stil når det kommer til tøj. Det er noget der siger klik, når man finder det helt rigtige jakkesæt, de perfekte jeans og det tilbehør der er med til at gøre lige præcis din stil personligt. En signaturduft, er den perfekte måden at runde af, helhedsindtrykket og understrege din personlige stil. Den rigtige duft kan også fremprovokere positive følelser, skabe gode minder og give et pift til din udstråling. 


Skab din egen duftgarderobe 


Du skal med andre ord på ingen måde undervurdere, hvad det er en duft, og da særligt den helt rigtige duft, kan. Det at vælge en parfume kan som nævnt, sammenligne med at vælge andre komponenter, der udgør din personlige stil. Måske er det heller ikke sådan, at du skal have kun èn duft der siger alt om dig?


Ligesom at mange har en stil, med flere forskellige muligheder at vælge mellem for at udstråle forskellige moods og anledninger, er det det samme med dufte. Du har måske en signaturduft som du har på til hverdag, men du udvikler også en duftgarderobe, en slags videreudvikling af denne signaturduft som passer til flere anledninger. Måske vælger du altså en anden duft til stranden med drengene, end du gør på en forførende date. De er måske begge dig, men de udstråler forskellige stemninger. En duftgarderobe gør det muligt at lege med forskellige dufter og finde flere måder at repræsentere din egen stil på. 


En god duft er både en du selv kan dufte, og en der er muligt for andre at opfange. Den skal ikke tage over et helt rum, men være et fint lille pift til din stil og dit antræk for anledningen - om så det bare er hverdagsuniformen. En god duft er en der udvikler sig på din hud i forskellige faser. Alle parfumer er bygget op af flere lag af duft, derfor har de også forskellige faser, hvor disse lagene kommer til overfladen. Derfor er det altid en god ide, at teste parfumer over tid. Måske er du vild med åbningsfasen, men ikke helt så vild med den duft, den får i sin 'dry down', den sidste fase. 


Der findes en duft for alle, derfor er det også muligt for dig at finde din signaturduft og begynde med, at bygge op din duftgarderobe. Tilbehør og duft er det perfekte pift, til dig der ønsker at signalere at du har styr på det hele. Det er heller ingen hemmelighed, at en god duft er et kraftigt forførermiddel. Alle piger husker en god parfume, og det kan være et vigtigt våben, i kampen om en god date.