Her skal du gå i byen, hvis du vil spare penge

Her skal du gå i byen, hvis du vil spare penge

For mange studerende er det nærmest en del af deres identitet at kunne gå i byen og feste. Men det kan hurtigt blive en dyr omgang for pengepungen, hvis man skal feste hver weekend, mens man går på studiet. Derfor vil vi gerne hjælpe jer med at finde ud af, hvor I kan spare lidt penge, uden at det går udover byturen.    

Ud og sving studiekortet

Når man er ude at svinge kreditkortet for den ene drink efter den anden, kan man godt glemme, at der er studierabat rigtigt mange steder. Hvis du befinder dig i H.C. Andersens by, Odense, kan du f.eks. få lækre drinks med 10% studierabat på Froggy’s Cafe. Det er et rigtig hyggeligt sted at varme op, hvor du kan både kan få stillet sulten og smage deres lækre cocktails. Er du til Mojito eller Cosmopolitan? Så kan du få det på Froggy’s.

Er du en vaskeægte århusianer, så skal du forbi Skejby Bodega, hvor der er garanteret hyggelig nordjysk stemning. Her får du også studierabat ved fremvisning af studiekort, så du skal kun af med en flad 20’er for fadøl og 15 kr. for en flaskeøl. Det er en klassisk bodega, hvor der kan spilles pool og dart, så der er ingen undskyldning for ikke at tage studiekortet med!

Bor du øst for Storebælt, nærmere betegnet Ringsted, så er der også rabat at hente. På Crazy Daisy Ringsted får du nemlig en gratis Tuborg eller en WONN, når du viser studiekort inden kl. 01:00. 

Til tømmermænd

Vi må ikke glemme, at tømmermændene også skal plejes. Og det skal den ofte med snasket tømmermændsmad. Nogle gange har man brug for en stor menu, når en normal menu ikke helt rækker. Hvis du tager på Burger King, kan du få en stor menu til en normal menu’s pris, hvis bare du flasher studiekortet.

 

Fra nu af kommer du sikkert aldrig til at glemme at tage studiekortet med i byen!