Her finder du både nye venner og bolig

Her finder du både nye venner og bolig

Ny uddannelse, nyt sted at bo og nye venner. Hvor finder man alle disse ting? Nogle vil bare sige ”Google is your friend” eller ”Let me Google that for you” også ofte forkortet til LMGTFY. Ikke at forveksle med LGBTQ.

En ting er at flytte til en anden by, hvor uddannelsen ligger, men at finde en bolig er ikke altid ligetil. Heller ikke hvis man bruger vores allesammens søgemaskine nummer et: Google. Mange har måske ikke forældre, der kan betale for en ejerlejlighed i det indre København. Nogle søger måske ikke i så god tid at de har fundet en god lejlighed der ligger tæt på uddannelsesstedet. Der er ofte meget efterspørgsel på de gode lejligheder, men nogle gange kan man være heldig.

Man kan også gå lidt på kompromis og vælge at bo sammen med nogen, som søger en værelseskammerat eller roommate om man vil.

Så kan man dele huslejen. Selvom man måske kommer til at bo lidt tæt sammen, så er det en god måde at lære hinanden at kende på. Hvis man ikke kan finde én at dele lejlighed med, så kan man søge efter ungdomsboliger, som oftest er til blot en enkelt person. Men nogle gange ligger disse ungdomsboliger tæt sammen, så du kan møde en masse andre spændende mennesker.

 

Dyrker du fitness?

Hvis der først er styr på lejligheden, så er det blot at finde de venner der har samme interesse som dig selv. Mange kan godt lide at holde sig i form og træner gerne en masse. Derfor er det let at møde nogen i fitnesscenteret. Men selvom du måske har fået øje på nogen, som du gerne vil i kontakt med, så er det ikke altid det letteste at tage sig mod til at opsøge vildt fremmede mennesker. Det kan godt være de kun er vildt fremmede indtil du har mødt dem og været i byen med dem et par gange. Det kan også være de bor lige rundt om hjørnet i forhold til hvor du bor. Eller måske har de nogle af de samme fag på uddannelsen, som du har.

Anyways, så kræver det sit at møde folk og ofte har man brug for en icebreaker eller en måde at skabe en samtale. Når du er i fitnesscenteret, så kan du jo lægge mærke til om de drikker en proteindrik og så helt casual komme hen og spørge, hvilken slags proteinpulver de bruger, siden de kan løfte så mange kilo. Og hold eventuelt samtalen i gang ved at spørge, hvor de har købt det.

Eller hvis det er en pige du har kig på, som er rimelig fit på grund af al den træning og proteinpulver hun indtager. Så kan du spørge om hun træner til Miss Fitness eller om du må få hendes telefonnummer, fordi du allerede har skrevet hendes navn ind i telefonen (hvis du har skrevet Miss Fitness) og du træner også til at blive Mister Fitness.

 

En knust telefon er en ny chance

Hvis hun afslår dig eller griner af din oprigtige joke på en ubehagelig måde, så er det kun dit hjerte der går i stykker, men hvis du taber telefonen i det øjeblik du rækker den til hende, så risikerer du at telefonen går i stykker! Og så kan hun måske ikke engang skrive sit nummer ind. Så kan du til gengæld skrive dit nummer ind i hendes telefon og spørge hvor man finder den nærmeste telebutik, der laver reparation af iphone 6. Og bagefter kan du ligeså diskret spørge hende hvor man går i byen, hvis man vil møde hende igen.

Du får ikke mange af den slags chancer i livet og de smarte scoretricks virker bedst når man er ny så dem må du ikke undlade at afprøve.