Helmuth Bar & Kitchen

Er du på jagt efter et moderne spisehus i Aalborg, der serverer lækker mad og gode cocktails? Så kan det være, at Helmuth Bar & Kitchen er lige noget for dig. Helt konkret finder du Helmuth Bar & Kitchen på Boulevarden 28 i hjertet af Aalborg!


Hos Helmuth Bar & Kitchen i Aalborg er der altid en god og pulserende stemning. Stedet kalder sig hverken en café eller restaurant, men nærmere som et moderne spisehus.


Tager vi et kort kig på menukortet, så er der ingen tvivl om, at du her har mulighed for at smage på lidt forskelligt. Menukortet byder nemlig på forskellige retter alt efter, hvilken tid på dagen du besøger stedet. Helmuth Bar & Kitchen byder nemlig på forskellige menukort, heraf et menukort til hverdagsbrunch, weekend brunch og aften menu. Endvidere har stedet også et helt kort forbeholdt cocktails og drinks. Altså kan du med stor fordel besøge stedet, hvis du mangler et sted at starte en aften i selskab med dine studieveninder. En oversigt over de enkelte retter, finder du på stedets egen hjemmeside.


Er du interesseret i at se flere billeder fra Helmuth Bar & Kitchen, så kan du finde stedet på deres profil på Instagram eller via hastagget #helmuthaalborg. Via hashtagget kan du også dele din egen oplevelse hos Helmuth Bar & Kitchen.


Lige nu er der 15.416 mennesker, der synes godt om Helmuth Bar & Kitchen på Facebook, hvilket vidner om spisehusets popularitet. Du kan også besøge Facebooksiden for at læse, hvad tidligere gæster har skrevet i deres bedømmelse af Helmuth Bar & Kitchen.


Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge Helmuth Bar & Kitchen, hvis du leder efter et spisehus i Aalborg, hvor du både kan nyde en god portion mad og et par lækre cocktails. Stedet har en god placering i centrum af Aalborg, og her kan du altså nemt komme til, uanset om du er fra byen eller ej.