HeadQuarters

HeadQuarters


HeadQuarters er din dagligstue i byen med beliggenhed i centrum af Aarhus, hvor du ofte kan høre god live musik. Der er alt fra livemusik, DJ optrædener til Poetry Slam. Det er en musikbar, der emmer af en god atmosfære og fede arrangementer. Indretningen danner de fysiske rammer for din oplevelse, og du kan slå skiftevis sætte dig i de hyggelige sofahjørner eller stå og danse med, når musikken bliver tændt.

Der bliver hver uge hos HeadQuarters afholdt rigtig mange koncerter, hvor der er fokus på ny og original musik. Så hvis du er vild med den musikgenre, så er HeadQuarters bestemt et besøg værd. Tag dine venner under armen, og dans sammen til den lyse morgen til den gode musik. Livemusikken danner rammerne for den afslappende atmosfære, du mærker så snart du træder ind på HeadQuarters.
Torsdag, fredag og lørdag er de dage, hvor der rigtig bliver danset igennem. Her forvandles HeadQuarters nemlig til en autentisk natklub, hvor der bliver spillet lækre tunes, som du måske faktisk havde glemt eksisterede. Alt godt musik fra 60’erne og 70’erne i genrerne soul, disco og hip hop bliver spillet hele natten lang.

Når det kommer til drikkevarerne, så er priserne meget rimelige. Drikkevarerne er lækre, og lige det man har brug for under en koncert. Personalet sørger for, at du får en god service.

Hvis du skulle gå hen og blive lidt sulten om aftenen, så har HeadQuarters indgået et samarbejde med Yummy Burger, der serverer lækre burgers på HeadQuarters både torsdag, fredag og lørdag! Saftige burgere og kolde drinks er en lækker kombination på en fredag aften. Det er en perfekt måde at starte forfesten på, inden musikken for alvor starter.

Nyd din kolde drink eller fadøl i uhøjtidelige omgivelser og kridt danseskoene, for på HeadQuarters er du garanteret en fed musikoplevelse og god aften i selskab med dine studiekammerater.
Adresse

Valdemarsgade 1
8000 Aarhus C


Kontakt info

E-mail: kontakt@hqmail.dk


Åbningstider

Tirsdag - onsdag: Afhænger af program
Torsdag:               19:00 - 03:00
Fredag - lørdag:   19:00 - 05:00


Website

HeadQuarters's websiteHeadQuarters