Havnens Perle

Elsker du en god burger, pølse eller bøfsandwich fra en ægte pølsevogn? Så skal du helt sikkert lægge vejen forbi Havnens Perle i Aarhus, nærmere på adressen Dagmar Petersens Gade 10. Her kan du få en burger, en pølse og en bøfsandwich på ægte pølsevogns manér.


 


Spørger du Havnens Perle selv, mener de, at de laver de lækreste burgere i Aarhus, og det er da også godt understøttet af, at de har vundet prisen for Danmarks bedste bøfsandwich i både 2012 og 2014. Desuden er Havnens Perle også kåret til at være byens bedste pølsevogn tre år i træk, nemlig i 2007, 2008 og 2009. Så hvis du er på jagt efter en velsmagende klassisk burger eller pølse i Aarhus, så er Havnens Perle det perfekte sted at vælge! 


 


Navnet “Havnens Perle” er meget beskrivende for stedet, da det absolut må siges at være en perle, der er placeret midt på havnen i Aarhus. Men faktisk stammer navnet fra år tilbage, hvor det blev fortalt, at der kunne være så travlt, at personalet ikke altid have tid til hurtigt at rydde af bordene, og at der derfor kunne se bombet ud. Derfor fik pølsevognen navnet “Havnens Perle” inspireret af Pearl Harbour. Dog er det ikke længere tilfældet, at der kan se bombet ud, da det kompetente personale altid gør sit bedste for, at stedet skal være indbydende og præsentabelt for de mange besøgende gæster.


 


Selvom Havnens Perle er en ægte pølsevogn, er det også muligt at få andet end burgere, pølser og pommes frites. Du finder nemlig også kylling, salater, smørrebrød og pitabrød på menukortet. Uanset hvad du er på jagt efter, er der altså noget til enhver smag. Derfor er stedet oplagt at besøge med både venner og familie, da både børn, unge og ældre er velkomne og helt sikkert kan finde noget, der vil falde i deres smag.


 


Når du spiser på Havnens Perle, kan du gøre det med god samvittighed. Havnens Perle går nemlig ind for bæredygtighed og dyrevelfærd. Desuden vægtes kvalitet meget højt, og du kan derfor altid være sikker på, at dit måltid vil være af høj kvalitet og lavet på gode råvarer. F.eks. samarbejder de med mange af fiskevirksomhederne, som er deres naboer på havnen. På den måde sikres der en vis friskhed, og ikke mindst, at du kan spise der til en absolut fordelagtig pris.


 


På deres Facebook får Havnens Perle 4,1 stjerner ud af 5 mulige, hvilket vidner om en pølsevogn, der uden tvivl er værd at besøge. Kvalitet i top, priser i bund og et smilende og venligt personale er blot få af de ting, der især fremhæves ved Havnens Perle af tidligere besøgende.


 


Så hvis du er på udkig efter en god, men nem frokost i Aarhus, så skal du uden tvivl tage et smut forbi Havnens Perle og prøve en af deres mange klassiske retter. Havnens Perle giver dig den bedste og mest autentiske pølsevognsoplevelse midt på havnen i Aarhus!