Halifax Burgers - København

Der findes rigtig mange restauranter i København, og heraf blandt andet burgerrestauranter. Ønsker du at få en moderne og lækker burger i flere forskellige varianter i hjertet af København? Så kan du med fordel besøge Halifax Burgers i København på adressen Larsbjørnsstræde 9. Halifax er en populær burgerkæde, så hvis du ønsker at opleve et burgersted i hovedstaden, hvor der er kælet for ingredienserne, så er det denne vej, du skal vende snuden!


Hos Halifax Burgers elsker de burgere, og har noget for enhver smag. Om du så er til en traditionel burger, en snasket, en vegansk eller noget helt fjerde, så kan du finde det hos Halifax Burgers. Her vægter de nemlig højt, at der bliver lavet forskellige versioner af burgerne, så der er noget for alle og enhver. Du har derfor hos Halifax Burgers muligheden for helt selv at sammensætte din egen burger efter dine smagspræferencer. Bedre bliver det næsten ikke. 


Da Halifax begyndte tilbage i 2007 lagde de stor vægt på, at de ville lave lækre burgere på gode råvarer samt i forskellige versioner, som blev serveret i gode og uformelle omgivelser. Sådan er det stadig i dag, og Halifax har spredt sig vidt, og i dag er der 12 Halifax restauranter rundt omkring i Danmark. Restauranterne er fordelt på 11 steder på Sjælland og en enkelt restaurant i Odense på Fyn. Det er i dag stadig de to samme ejere, som startede burgerrestauranten, som fortsat ejer kæden. Navnet på kæden stammer fra byen i Canada, hvor de to ejere mødre hinanden. Værdierne hos Halifax er næstekærlighed, ærlighed, ordentlighed og ydmyghed, som er værdier, som de værner om i restauranterne, hvilket er med til at skabe den gode atmosfære i restauranterne.


Hos Halifax Burgers vægter de kvalitet og gode råvarer højt. Her sørger de for, at nærheden, økologien, miljøpåvirkningen og samarbejde med deres leverandører er vægtet højt for at sikre, at burgerne bliver af bedste kvalitet og de bedste råvarer. Deres danske hakkede oksekød leveres dagligt af Danish Crown, som har et højt sundhedsniveau samt standarderne er høje, hvilket Halifax mener, at man kan smage i kødet. Det grønne bliver købt hos en lokal grønthandler, som har leveret til dem siden de startede Halifax Burgers i 2007. Derudover får de deres kolonial- og mejerivarer fra AB Catering samt Smørmanden. Derudover vægter de at få økologiske produkter, som eksempelvis er i form af smør, fløde, mælk og havregryn. Med en burger fra Halifax Burgers er du altså sikret en god portion mad, hvor der kælet for hver enkelt ingrediens. 


Atmosfæren og stemningen i restauranterne er indbydende og afslappet. Her er alle velkomne, og der er noget for enhver smag og stil. I restauranterne er der ydermere stimulerende former, farver, dufte og smag, hvilket gør, at det er en hyggelig og spændende burgerrestaurant at besøge. Her er de rummelige, og der skal være plads til forskellige mennesker og forskellige brugere.


Restauranten på Larsbjørnsstræde åbnede tilbage i 2008, og har altså efterhånden eksisteret i bybilledet i mange år. Denne restaurant er den ud af de 12, der har færrest siddepladser. I den forbindelse gør vi opmærksomme på, at mange af siddepladserne er reserveret til uanmeldte besøgende. Hvis du kommer, og bordene er optaget, kan du nyde et glas vin, mens du venter, og personalet vil kalde på dig, når et bord er klar. Derfor kan det være en rigtig god idé at bestille bord på forhånd, hvis I er et stort selskab afsted. Der er forskellige ‘kendetegn’ ved de enkelte restauranter, hvorfor du på hjemmesiden kan læse lidt om, hvad der gør de forskellige restauranter til noget særligt. 


Ønsker du at besøge en lækker og nyåbnet burger restaurant beliggende i hjertet af København, hvor der er indbydende stemning samt burgere, som du kan få tilpasset efter dine smagspræferencer? Så skal du tage et smut forbi Halifax Burgers på Larsbjørnsstræde 9. Er du interesseret i at læse mere om, hvor de andre restauranter er placeret, kan du finde disse informationer på restaurantens egen hjemmeside.