Haircuts

Haircuts

Livet er for kort til kedeligt hår!


Dét er Haircuts filosofi og det skinner igennem på alt hvad Jenna og pigerne i salonen foretager sig. Lige fra de farverige hårfarver og produkter fra Icecream, til de sprælske frisurer der kommer ud af døren fra Haircuts salonen. Om du lige har fået hår på hovedet eller du næsten har mistet det igen, så kan Haircuts hjælpe med at få liv i lokkerne, så det passer til dig og din personlighed.


Hos Haircuts er der både noget til dem der er friske på noget nyt og anderledes, men de dygtige frisører ved også hvor vigtigt enkelthed og tryghed kan være, og vejleder dig grundigt, så du får det resultat du drømmer om. Fra glat hår til smukke proptrækkerkrøller, fra blond til pink, boheme eller bryllupsopsætning, Haircuts kan det hele, og er også en salon for hele familien. Er du ikke er af det kvindelige køn, kan du også få en helt almindelig studsning med voks i håret.


Bestil din tid online - nemt og enkelt!


Hver enkelt behandling af Jenna hos Haircuts er personlig og du vil føle dig tilpas fra du kommer til du går. Selv lang tid efter dit besøg vil folk spørge, hvor du har fået behandlet dit hår.
Der er altid et godt tilbud på de produkter, der kan give dit hår det liv det fortjener. Som en lille bonus, får du også en forfriskning mens du venter, eller når du sidder i stolen med sølvpapir i håret. Der er altid en frisk kop kaffe på kanden og en lille godbid ved siden af.


Studenterguiden.dk har kun hørt og læst godt om Jenna og Haircuts. Jenna er en frisør som brænder for, at få dig til at vise dit hår frem med stolthed. Hun elsker sit fag, og ønsker at gøre din dag i frisørstolen hos hende til noget mindeværdigt. Hvis du kan finde en tid i hendes bookede kalender, kan du også få del i denne oplevelse og give liv til dit hår. Dit hår vil elske dig for det, og du vil elske dit hår.Bestil en plads i stolen - book din tid her!