Hair Design

Hair Design

Siden 1969 har Hair Design ligget i midtbyen i de samme lokaler som nu. På trods af salonens lange levetid, er tiderne ændret, hvilket også er gældende for moden indenfor hår. Så frisurerne har selvfølgelig også ændret sig med tiden, hvilket salonen selvfølgelig har tilpasset sig efter. Alle de forskellige frisure og tendenser indenfor hår, der har været igennem tiderne har Hair Design været en del af.

Den dag i dag er Hair Designs vision stadig at finde den hårstil, der passer dig. Både i forhold til hvad du føler dig bedst tilpas med, men også hvad der er den aktuelle mode. Således kan trenden fortsætte i mange år endnu. Derudover sørger de også for, at alle deres kunder får en professionel behandling, hvor du bliver forkælet. Det er tydeligt, at det er dig der er i fokus og at du skal forkæles. Største delen af frisør oplevelsen er, at du ikke blot går derfra med en ny, flot frisure, men også har haft en fantastisk oplevelse og har fået en behandling i særklasse. Dette får du når du besøger salon Hair Design.   

Når du kommer ind til Lotte og Christina hos Hair Design bliver du mødt med forkælelse og professionelt engagement. Så her møder du med garanti to smilende og imødekommende frisører, som er klar til at hjælpe dig på bedste vis. De gør alt for, at du skal føle dig tryg i stolen. Dette ses også på kundeanmelderne på Hair Designs Facebookside, hvor de roses de til skyerne, hvori de fleste er 5-stjernede anmeldelser. Et bud på disse anmelder er dette:

                        ”Jeg har været kunde der længe, og jeg er altid gået derfra som meget tilfreds.
                         Man føler sig tryg, da der bliver lyttet på ens ønsker, og man bliver vejledt.
                         Byens bedste frisørsalon. Kan stærkt anbefales. 5 Stjerner herfra.”
                         - Anna Louise Jakobsen

Så det ses tydeligt, at Hair Design har en masse tilfredse kunder, der føler de har fået den bedste behandling, i mens de har siddet i salonstolen.
De gør også kun brug af de bedste produkter til styling. Produkter, der ikke lever op til salonens krav til funktionalitet og bæredygtighed bliver valgt fra. Ønsker du særlige produkter til håret, opfordres du til at nævne dette, så vil Lotte og Christina se, hvad de kan gøre for at skaffe det hjem.

Da salonen ligger i centrum, er der mange muligheder for at komme dertil. Er du i bil kan du parkere gratis i 2 timer ved Føtex, og ellers går bussen næsten lige forbi.

Med sammenlagt mere end 20 års erfaring mellem Lotte og Christina er du i sikre hænder hos Hair Design, og vi kan derfor varmt anbefale dem.