Hair By Rytter

Er du på udkig efter en frisørsalon i Nordens Paris? Så kan vi anbefale dig at se nærmere på Hair By Rytter i Aalborg. Her er du altid sikret en professionel behandling, hvor du som kunde er i fokus. Helt konkret finder du salonen på Jens Bangs Gade 6. 


Hos Hair By Rytter finder du to ansatte. Salonens to ansatte er særdeles kompetente, og står altid klar med gode råd og vejledning til deres tilfredse kunder. Salonen har nemlig som en af deres vigtigste fokus, at kunden altid er i centrum og får sine ønsker opfyldt.


Hos Hair By Rytter gør de meget ud af deres videreuddannelse, og derfor er salonens personale altid opdateret indenfor de nyeste trends og teknikker både i ind- og udland. Du kan derfor være sikker på, at du hos Hair By Rytter er i trygge og professionelle hænder.


Så snart du træder ind i salonen, bliver du mødt med smil og en god stemning, der hjælper dig til at slappe helt af. – Noget du med sikkerhed gør, efter du har siddet i deres luksuriøse massagestole ved vasken! Salonen skaber altså dermed de oplagte rammer for at kunne slappe af efter en lang dag med studie eller arbejde.


Hair By Rytter tilbyder herre- og dameklip, farve og permanent, og salonen har også et eksklusivt udvalg af produkter til både hår og negle. – Naturligvis er salonens personale altid klar til at rådgive dig i, hvad der er godt for netop dig og dit hår. Alle har nemlig forskellige behov og præferencer, når det kommer til hårpleje. Dét er noget, som de professionelle personale har fuld forståelse for og indsigt i. 


På frisørsalonens Facebook-side kan du holde dig opdateret på seneste nyt fra Hair By Rytter. Du har også mulighed for at læse anmeldelser fra tidligere kunder og deres oplevelser i salonen. I skrivende stund har hele 59 mennesker skrevet deres mening om salonen på Facebook, og salonen har en score på 4,8 ud af 5 stjerne. Dette vidner også om tidligere kunders tilfredshed og oplevelse. Du finder også en masse før- og efterbilleder på Hair By Rytters Facebook-side. Ved at tjekke galleriet ud, kan du bl.a. blive inspireret til din næste frisure!