Hair by Pust

Hair by Pust

Hair by Pust er en af nyere saloner i København, og er hurtigt blevet meget populær. Marlene er ansigtet du møder når du træder i salonen. Hun har stor erfaring i at rådgive i hvad der passer præcist til dig, din stil og din ansigtsform og hun yder en professionel behandling. Marlene har et naturligt talent, så du kan føle dig tryg ved at overlade dit hår i hendes kyndige hænder.
Hos Hair by Pust sætter de en ære i at du føler dig velkommen. Der er sørget for rare omgivelser og en god atmosfære, hvor kan få lidt godt til ganen i form af kaffe, te eller et glas Brandy, mens du venter på at få en tur i frisørstolen.


Tonen er uformel og Marlene har altid tid til at høre hvad din egen plan er med dit hår. Derefter vil hun rådgive dig i den retning der passer bedst til dig. Der klippes både herrer og damer i alle aldre og hvis du har tid om morgenen kan du nogle dage få et morgenklip, så du kan få sat dit morgenhår.
Hos Hair by Pust bruger de fortrinsvis kemikalie- og parabenfri produkter, samt produkter uden sulfater og parfume. Så her behøver du ikke være bekymret for hvad der kommer i håret. Skal håret have en frisk ny farve, så vælger du blot en blandt de mange traditionelle hårfarver.


Skal du til fest, galla eller tøseaften? - Så book en tid her


Som stylist, frisør og makeupartist har Marlene hele paletten der skal til for at forskønne dig til fest eller gallamiddag eller den store dag. Som udgangspunkt er det i salonen stylingen foregår, men det er også muligt at aftale at Marlene tager ud og styler dig, hjemme hos dig selv.
Det er vigtigt at alt går op i en højere enhed så frisure og makeup matcher dig og din stil. Derfor tager holdet af frisører også jævnligt på kurser både i ind- og udland, for at holde sig opdateret omkring de seneste trends og produkter. Samtidig betyder det også at du kan få det sidste nye på markedet hos Hair by Pust.


Studenterguiden har oplevet af Hair by Pust, på ganske kort tid, er blevet en af de mest populære frisører i området. Anbefalingerne taler deres eget sprog fra glade kunder der har fundet deres stamfrisør. Marlenes ekspertise og erfaring stråler igennem på det professionelle resultat du får og hun er altid nede på jorden når hun svinger saksen. Bestil din tid her hos Marlene v. Hair by Pust