Hair by Holst

Hair by Holst er en trendy frisørsalon med beliggenhed i hjertet af København. Når du træder ind ad salonen, vil du hurtigt bide mærke i den hyggelige og intime stemning, som skaber rammerne for en god frisøroplevelse.


 


Helt konkret finder du salonen Hair by Holst på Rådhusstræde 11. Herfra er der blot få minutters gang til hovedbanegården og en række forskellige seværdigheder i København. Derfor kan du nemt tage et smut forbi salonen, hvis du befinder dig i hovedstaden, og ønsker at få opfrisket din frisure.I frisørsalonen Hair by Holst er der lagt stor vægt på, at indretningen skal være stilfuld og minimalistisk. Dette for at skabe de helt rigtige rammer for kundernes frisøroplevelse. Det er ikke blot klipningen, der har en betydning, men derimod hele frisøroplevelsen fra start til slut. Hos Hair by Holst skal kundernes derfor føle, at de er i fokus. Derfor er service og kvalitet sat i højsædet i salonen. Derudover er stemningen i salonen altid god, og du kan trygt læne dig tilbage, mens frisørerne gør deres bedste for, at du bliver glad for din nye frisure!


Frisørerne i salonen er passionerede omkring deres arbejde og elsker deres fag. De er altid åbne for en snak om, hvilket look der vil passe til netop dig. Er du i tvivl om, hvad der skal ske med dit hår ved det næste frisørbesøg, kan du med stor fordel komme forbi deres salon til en snak. Derudover kan du på salonens egen hjemmeside samt Facebook-side se en masse før og efter billeder af salonens glade kunder. Måske dette også kan give dig en smule inspiration til, hvilken frisure du kunne tænke dig.


Når det kommer til behandlinger, så kan Hair by Holst tilbyde sine kunder lidt forskelligt. Herunder bl.a. dameklip, kur med massage og styling, farve inkl. reflekser, ecoplex behandling samt farvning af bryn og vipper. Med hensyn til priser, kan du se en konkret prisliste på salonens hjemmeside eller kontakte Hair by Holst for mere information.


Trænger spidserne til at blive studset? Eller har du brug for den helt store makeover? Så er Hair by Holst måske en frisør, der er lige noget for dig. Her er der en behagelig stemning, og du kan være sikker på, at frisørerne altid sætter deres kunder i fokus. Frisørerne er passionerede og ønsker, at du bliver glad for dit nye look. Beliggenheden er rigtig god, og du kan nemt komme til salonen, idet den har sin placering i hjertet af København.