Hårtotten


Lige ved søerne, nemlig på Gothersgade 150 i vores dejlige hovedstad finder du Hårtotten. Hårtotten i København er en lille, men spændende frisørsalon. Her er priserne særdeles studievenlige, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten af din klipning. 

Frisøren hos Hårtotten har mange års erfaring i frisørbranchen, og vil gøre sit bedste for at gøre et godt stykke arbejde. Dette for at tilfredsstille sine kunder, så de forlader salonen med en frisure, de kan være stolte af og glade for.  

Hårtotten har uden tvivl en hyggelig atmosfære, der inviterer dig til at slappe helt af og nyde stemningen og den gode behandling, du får. Det er bestemt et sted, hvor du lige kan få lov til at koble af fra hverdagens stress og jag. Hver kunde vil opleve at få en dejlig behandling med god tid og råd og vejledning, hvis du ønsker dette.

Naturligvis finder du i frisørsalonen også et udvalg lækre produkter, der kan hjælpe dig med at holde din nye frisure frisk og flot - så lang tid som overhovedet muligt. Her vil personalet i salonen naturligvis hjælpe dig og rådgive dig, så du får fat i netop de produkter, der passer til dig og dit hår.

Et besøg hos en frisør kan hurtigt blive en meget dyr udgift. Priserne hos Hårtotten er studievenlige, hvorfor salonen er oplagt for den studerende, der ønsker at spare lidt på frisøregningen.

Du kan finde en oversigt over de enkelte priser hos Hårtotten på salonens egen hjemmeside eller ved at ringe til salonen på 33 14 92 27.
Adresse

Gothersgade 150
1123 København K


Kontakt info

Telefon: 33 14 92 27


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - torsdag: 09.30 - 17.30
Fredag: 09.30 - 18.00
Lørdag: 09.00 - 13.30


Website

Hårtotten's website