Hår Shop

Hår Shop er en frisør beliggende i Aalborg. Hos Hårshop er kunden altid i centrum, og du vejledes og hjælpes til at finde den helt rette frisure, som passer til dit udseende og din personlighed. Hår Shop er hyggeligt og moderne indrettet, og der er dejlige massagestole, hvor man kan få lidt lækkert rygmassage, mens dit hår vaskes og din hovedbund masseres.

Medarbejderne hos Hår Shop har alle den 4-årige frisøruddannelse og masser af erfaring. Priserne er rimelige, og der er frie parkeringspladser udenfor salonen, så du har et sted at holde bilen, når du kommer.

Hos Hår Shop er der både plads til kvinder og mænd. Hvis du som kvinde ønsker at få sat hår eller lagt en flot makeup til fest, bryllup eller andre arrangementer, så er der rig mulighed om at få din drøm om den perfekte frisure opfyldt, da de hos Hår Shop er helt vilde med at sætte hår. Hvis du går med et ønske om at få påsat Eye Lashes, så er det også her, du skal komme.
Medarbejderne følger hårmoden, da de ofte er til kurser både i ind- såvel som udland. De passionerede og dygtige frisører er altid inspireret, og har derfor mange gode ideer til dig, uanset om du er han- eller hunkøn. Til herrerne har de fx en lækker herreserie fra Lernberger, som er uden parabener og sulfater. Serien indeholder alt fra shampoo, voks og olie til dit skæg.

Hår Shop gør kun brug af markedets mest toplækre produkter. Herunder Kevin Murphys eksklusive hårplejeserie og Olaplex, som er en revolutionerende nyhed inden for hårpleje. Kevin Murphys serie er skabt ud fra filosofien om, at produkterne skal levere den bedste kvalitet, styrke og holdbarhed. Produkterne er udviklet ved hjælp af micro dyrkning, økologiske dyrkningsmetoder eller/samt økologiske og bæredygtige høsteteknikker, som alle sikrer, at produkterne er af høj naturlig kvalitet, sulfat- og parabenefri.
Olaplex giver en banebrydende behandling af skadet hår. Den er usammenlignelig med andre hårkure på markedet. Den kan anvendes alene eller i sammenhæng med kemiske farvebehandlinger. Resultatet er fantastisk uanset. Endnu engang gør Hår shop brug af et parabenefri produkt, som også er fri for olie. Olaplex gør dit hår stærkere. Hår Shop ved nemlig, at dit hår fortjener det bedste.