Guide til tv-pakker og rabatter ved bundling

Guide til tv-pakker og rabatter ved bundling

Der kan være mange fordele ved bundling ved et teleselskab - altså at have kombineret for eksempel telefoni, tv og bredbånd. Hos mange selskaber får du eksempelvis rabatter, hvis du slår flere af tingene sammen, og ligeledes kan du få gode introtilbud som ny kunde, hvis du både flytter telefoni, bredbånd og tv over til en ny udbyder.


Ved at du vælger en pakkeløsning, får selskabet alle dine udgifter til både telefoni, internet og tv, og til gengæld er de villige til at give dig en god pris på hele regningen.


På den måde er bundling en win-win-situation for både dig og selskabet, og derfor er det bestemt værd at overveje!


Streaming og leje direkte på dit tv


Indenfor de seneste år er streaming blevet det helt store, og det har i høj grad erstattet de klassiske tv-kanaler. Derfor tilbyder flere tv-udbydere nu også, at du kan streame direkte på dit tv. De har indgået aftaler med streamingtjenester og kan derfor tilbyde dig streaming som en del af din tv-pakke. Du får naturligvis stadig de almindelige tv-kanaler med, og du kan i langt de fleste tilfælde også tilvælge flere forskellige og anderledes kanaler.


Det vil altså sige, at du kan sammensætte en tv-løsning, som er helt perfekt til dig, uanset om du er til streaming, til de kendte tv-kanaler eller til noget helt tredje. Ved at skræddersy din tv-pakke får du alt det, du har brug for og betaler ikke for noget, du ikke bruger.


Ud over streaming kan du i mange tilfælde også leje film og serier direkte fra din sofa. Før i tiden kunne man tage i Blockbuster for at leje en film fredag aften. Det er imidlertid ikke længere en mulighed, men til gengæld kan du leje film og serier direkte igennem din tv-udbyder.


Saml dine tjenester ét sted, og få gode rabatter


Ved at samle telefoni, bredbånd og tv det samme sted bliver det altså billigere for dig som forbruger, og tilmed er det mere overskueligt. Så er der nemlig kun én, du skal kontakte, hvis der går noget galt. Desuden er det mere overskueligt i budgettet, da det også typisk kører over samme betalingsaftale, hvilket betyder færre trækninger og bilag til regnskabet.


Det kan næsten altid bedst betale sig at ringe til udbyderen og forhøre dig, når du overvejer at samle abonnementerne.


Hos YouSee får du en god pris hvis du køber mobil og bredbånd sammen, som betyder at de giver dig mere data med i prisen på mobilabonnementet, hvis du også har dit bredbånd hos dem. Faktisk fordobler de din datamængde til samme pris, det er særligt smart hvis duer meget på farten, og har brug for at bruge din mobil til internetdeling til din computer. Det er fx en god løsning for pendlere og andre som rejser meget, så man ikke er afhængig af det trådløse internet hos fx DSB og trafikselskaberne. Her kan man med fordel have sit eget YouSee abonnement med, da TDC har den bedste dækning bredt set i Danmark. 


Du kan se deres løsninger på bredbånd her. Er du blot på udkig efter en ny tv-løsning med alt det bedste inden for streaming, tv-kanaler og muligheder for leje, så se de mange forskellige tv-pakker her, og find den, der passer allerbedst til dig og dine behov.