Gratis It-certificering for et CV

Gratis It-certificering for et CV

I denne weekend modtog 35 IT-studerende en gratis certificering. Udgifterne til certificeringen blev betalt af en række IT-firmaer, der tilgengæld modtag CV fra de studerende.

Bag sponsoreringen af certificeringerne står firmaer som Microsoft, Saxo Bank, Danske Bank, KMD og Accenture. Ordningen er en slags win-win situation, hvor de studerende får en gratis certificering (normalt koster det mange tusind kroner) og mulighed for et godt job efter studierne. Virksomheder får CV fra engagerede studerende og mulighed for at skærpe deres rekrutteringsproces.

Microsoft tilbyder studerende gratis e-learning gennem deres Microsoft IT Academy Student Pass. Det fungerer ved, at e-learningen kvalificerer den studerende til en certificering indenfor et valgfrit IT-område.

For at benytte sig af tilbudet, så skal du invitere en Microsoft-repræsentant ud til din uddannelses-institution. Repræsentanten vil så holde et foredrag om IT og den nyeste teknologi, og i den forbindelse gratis Student Pass til interesserede.

Du kan læse mere om Microsoft IT Academy Student Pass her:

Microsoft IT Academy Student Pass (tilmelding)

Microsoft IT Academy Student Pass (Microsoft)