Granola


Ønsker du at besøge en café i København, hvor du både kan få morgenmad, frokost og aftensmad, så er Café Granola netop noget for dig. Granola i København er beliggende på adressen Værnedamsvej 5 på Frederiksberg.

Hos Granola finder du to lækre menukort, nemlig deres dagskort til morgenmad og frokost samt deres aftenkort. På dagskortet finder du blandt andet deres morgenkomplet med en masse lækre ting, blandt andet blødkogt æg, bacon, avocado og meget mere lækkert. Denne er helt sikkert perfekt til dig med en stor sult til morgen. Har du en mindre sult og ønsker du blot noget mindre, så har de også en masse andre retter såsom omelet, røræg, havregrød, pandekager, skyr og chiagrød. Til frokost kan du nyde en af deres lækre madder med eksempelvis hønsesalat og avocado eller måske du har lyst til en lækker cæsarsalat? Aftenkortet byder på en masse lækkert, og her er det endda muligt at få serveret en 3-retters menu. Du kan tjekke aftenkortet ud her.

Menukortet byder på en masse forskelligt i forskellige prisklasser, og det er helt sikkert muligt som studerende at finde noget, som er studievenligt, idet du har mulighed for at købe mindre retter, hvis det er dette, du ønsker. Derfor kan du helt sikkert tage dine studiekammerater med til Granola i København til et lækkert måltid på en hyggelige café på Frederiksberg.
Adresse

Værnedamsvej 5
1819 Frederiksberg C


Kontakt info

Telefon: 33 33 00 95
Email: mail@granola.dk


Åbningstider

Mandag - onsdag: 07.30 - 23.00
Torsdag - fredag: 07.30 - 00.00
Lørdag: 09.00 - 00.00
Søndag: 09.00 - 17.00


Website

http://www.granola.dk/