Gør dit studieliv mere effektivt med din smartphone

Gør dit studieliv mere effektivt med din smartphone

Stort set alle studerende har i dag en smartphone og en computer. Især en computer er uundværlig som studerende i dag, hvor mere og mere foregår over computeren. Men faktisk kan du gøre dit studieliv mere effektivt ved at bruge din mobil. Læs mere om det her.


 


Forskellige applikationer gør studielivet nemmere


Grunden til at din smartphone kan gøre dit studieliv mere effektivt er først og fremmest grundet de mange muligheder, der er for at downloade forskellige applikationer til din mobil. Du kan finde utroligt mange forskellige applikationer, som kan gøre dit studieliv både nemmere og mere effektivt.


Du kan først og fremmest downloade applikationer som ordbog og lommeregner, så du altid har det lige ved hånden, når du får brug for det og ikke nødvendigvis har en lommeregner med. Ordbog har du selvfølgelig også på computeren, men hvis du sidder og læser en bog er det en stor fordel at have mulighed for at slå ord op på din mobil og dermed hurtigt komme videre med læsningen.


Du kan samtidig downloade mange applikationer til netop dit studieliv. Der er fx mange universiteter og skoler der har applikationer der gør det muligt at se dit skema og finde informationer via mobilen.


Og så giver internet på mobilen nogle unikke muligheder i sig selv, så du fx kan læse tekster og søge information ved brug af din mobil eller hvad du ellers bruger internettet til i dagligdagen.


På nærmest alle smartphones på markedet i dag, er der gode muligheder for at bruge de forskellige applikationer. Hvis du er på udkig efter en ny mobil er det altid en fordel at læse en smartphone anmeldelse, så du er sikret en god smartphone, hvor der er plads til mange forskellige applikationer.


 


Brug transporttid effektivt ved brug af mobilen


Når du har fundet forskellige applikationer til dit studieliv, får du en unik mulighed for at udnytte din transporttid og det kan i høj grad være med til at effektivisere dit studieliv.


For mange ender transporttid med at være spildtid, og da mange studerende dagligt sidder i bus eller tog, går der meget tid til spilde på den måde. Men hvis du sørger for at have tekster, som skal læses downloadet på din mobil, kan din smartphone gøre din transporttid langt mere effektiv – og det er en stor fordel at udnytte din transporttid som studerende, da det gør at du kan have mere tid til andet, når du kommer hjem.


Du kan med fordel holde øje med hvilke applikationer der løbende udvikles og som kan gøre dit studieliv nemmere. Hvis du finder en god smartphone nyhed, kan det gøre at dit studieliv bliver effektiviseret yderligere.  


 


Pas på med spil og Facebook på mobilen


Din smartphone kan i høj grad være med til at gøre dit studieliv nemmere, men det kan også være farligt at bruge din smartphone meget, hvis du ikke bruger den fornuftigt.


På din smartphone har du sikkert installeret spil, Facebook og andre sociale medier og det er farligt, hvis du hele tiden bliver fristet til at tjekke Facebook eller andre sociale medier. For de fleste går det nemlig mere tid med Facebook og spil på mobilen end vi lige regner med.


Hvis du ikke er helt sikker på hvor meget tid der egentlig går med Facebook, kan du bruge en applikation til at finde ud af hvor lang tid du bruger på forskellige applikationer. Hvis du bliver bevidst om hvor lang tid der går med de sociale medier, bliver det som regel nemmere at bruge dem mindre, da du ved hvor meget tid du ender med at spilde ved at bruge spil og sociale medier i løbet af skoledagen.


Det er nemlig vigtig at du har fokus på din skole, når du sidder og arbejder med studiet for at bruge din tid mest effektivt.