Gertrud's

Gertrud's


Cafe Skt. Gertrud er en kendt café i Odense med en yderst hyggelig atmosfære. Caféen har prydet bybilledet siden 1986, og er derfor et sted flere generationer kender til. Caféen er opkaldt efter helgeninden Skt. Gertruds, fordi strædet hvor caféen ligger, også er opkaldt efter helgeninden. Du finder Café Skt. Gertrud i Odense på Jernbanegade 8.

Gertruds er bygget op som en fransk bistro med alt, hvad det indebærer. Alt lige fra indretningen til det hel igennem gennemførte menukort, der indeholder alle de franske klassikere, gør at man ikke er i tvivl om caféens gennemgående tema. Udover det, er et besøg på Gertruds hyggeligt og foregår i dejlige omgivelser, hvor servicen er i top. Gertruds skiller sig ud fra de andre caféer i Odense ved at have klassisk cafémad, men samtidig satse på det franske køkken som deres kendetegn.

I hverdagene og dagtimerne fungerer Gertruds typisk som et hyggeligt spisested, hvor du kan nyde en god portion mad i rolige og intime omgivelser. Det er et sted, man kan mødes både morgen, middag og aften. Om morgenen er der rig mulighed for en lækker brunch. Der er flere konstellationer, så der er helt sikkert også en, der falder i din smag. Om middagen står den på de gode gamle café klassikere, så som burgere, sandwicher og nachos. Derudover er det også muligt at bestille gode gamle franske klassikere, som er en stor del af Gertruds koncept. Om aftenen har du samme mulighed for at bestille de lækre café retter, der også er at finde på menukortet om dagen, eller også er der mulighed for at bestille blandt de mange à la carte retter. Hvis du mere er til det søde køkken, har Gertruds også et stort udvalg af både desserter og oste. Disse er også fransk inspireret og vildt lækre. De ansatte i køkkenet er faglærte, og du er dermed altid sikret et godt måltid på Gertruds.

Når mørket falder på i weekenderne, er Gertruds også et sted, hvor mange mødes til en lækker drink, god musik og afslappet stemning. Sammen med din lækre cocktails og dine venners selskab er du sikret starten på en rigtig hyggelig aften i det odenseanske byliv. Caféen er intim, og stemningen i caféen er altid i top, og når du først har fået en cocktail, går der ikke længe, før du skal have en mere.

Hvis du er interesseret i at vide lidt mere om Cafe Skt. Gertruds, kan du finde mere information på deres egen hjemmeside, Facebook-side eller profil på Instagram.

Det siger Gertrud selv

"Lad os mødes på Café Skt. Gertrud" er en kliche, der ofte bliver hørt blandt Odenseanerne, fra den tidlige morgenstund til de sene nattetimer.

Selvom udtalelsen kommer fra dem selv, er det helt rigtigt, at Gertruds er et sted, hvor man ofte mødes. Dette kan både være med din familie, dine kollegaer eller dine venner. Så med denne udtalelse ses det tydeligt, at Gertruds er en fast del af Odenses bybillede og det vil de højst sandsynligt forblive at være i mange år endnu. Så tag et smut på Gertruds og oplev med egne øjne en fransk perle gemt i hjertet af Odense.  

Vi hos Studenterguiden kan varmt anbefale dig at besøge Gertruds. Placeringen er fantastisk, maden er lækker og caféens indretning skaber de perfekte rammer for en god madoplevelse i Odense. På Café Skt. Gertruds kan du både nyde en lækker kop kaffe, nogle af de lækre brunch og frokostretter, en formidabel aftensmad eller lækre cocktails.
Gertrud's


Adresse

Jernbanegade 8
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 65 91 33 02
E-mail: markb@mail.tele.dk


 


Åbningstider

Cafeen:
Mandag - onsdag: 09.00 - 01.00
Torsdag: 09.00 - 02.00
Fredag - lørdag: 09.00 - 03.00
Søndag/Helligdage: 10.00 - 00.00

Køkkenet:
Åbent hver dag 09.00 - 22.00


Website

Gertrud's's websiteGertrud's