Generel Levnedsmiddellinje
By | Offentlig støtte | Uddannelseskategori | Varighed | Adgangskrav |
---|---|---|---|---|
Aalborg | SU berettiget | Kandidatuddannelser | 2 år | Bachelor |
By | Aalborg |
Offentlig støtte | SU berettiget |
Uddannelseskategori | Kandidatuddannelser |
Varighed | 2 år |
Adgangskrav | Bachelor |
F.eks er handler temaet "Meat as a Raw Material" om køb som ingrediens i fødevarer. Helt konkret vil du lære om kødets muskelfysiologi, biologi og struktur med henblik på at forøge produktkvaliteten, når du anvender kød i fødevarer. Hertil hører også undervisning i de kemiske strukturer og processer, samt næringsindhold og sammensætning.
Resten af de fag du kan vælge imellem er såkaldte kernekurser, hvor spændende fag som blandt andet Sensory and Consumer Science, Milk Processing, Advanced Chemical Food Safety og Food Enzymes and Applications er tilgængelige. Der er ofte 10-15 fag at vælge imellem.